3a divisió FEF

El Figueres, classificat gràcies als penals

Copa Catalunya. L'equip alt-empordanès elimina el Cerdanyola i, juntament amb l'Ascó, s'enfrontarà amb un dels catalans de segona A

figueres2 (5)


cerdanyol.2 (3)


El Figueres va eliminar ahir el Cerdanyola en els llançaments de penal després del 2-2 dels 90 minuts i es classifica per a la següent eliminatòria de la copa Catalunya, en què hi haurà els dos equips catalans de segona A. Així, el conjunt alt-empordanès i l'Ascó, exempt d'aquesta eliminatòria, s'enfrontaran amb el Sabadell o el Girona –al camp dels dos equips de tercera– en l'eliminatòria prèvia a la fase final, en què ja hi haurà el Barça i l'Espanyol. Encara no hi ha data per al sorteig ni per als partits de la següent eliminatòria. De moment, la federació contactarà amb els quatre equips per saber-ne la disponibilitat.

El partit va ser obert, d'anada i tornada, tal com va quedar palès en el resultat final. El primer equip que va marcar va ser el Cerdanyola en una jugada combinada que va rematar Quim Solano dins l'àrea. Poc després, els locals van estar a punt de fer el segon gol, però José Antonio no va engaltar bé una centrada llunyana. En canvi, el Figueres sí que va tenir l'encert de fer el gol de l'empat, gràcies a un llançament magistral de falta de Guillem. Abans del descans, tots dos equips van tenir alguna bona ocasió per marcar.

En la segona meitat el Cerdanyola va presentar un perfil més ofensiu amb l'entrada de Velillas i no va trigar a fer el segon gol. Gerard Sanz va connectar un potent xut des del punt de penal en una jugada de rebots, i la pilota va acabar dins la porteria d'Ureña. El Figueres va reaccionar buscant l'empat. El va trobar en un penal per unes mans d'un defensa local i que Teixi no va desaprofitar. L'última ocasió va ser un cop de cap del local Iván Serrano aturat pel porter del Figueres, que va ser clau en els llançaments dels penals aturant el segon penal del Cerdanyola, xutat per Velillas.

CERDANYOLA: Coca, Suli (Velillas, 46'), Gerard Sanz, Marc Garcia, Ivan Serrano, Uri Serra, Jose Antonio, Turu (Cuadras, 89'), Quim Solano (Hassen, 73), Puchi i Ramón. FIGUERES: Ureña, Pedro, Mabil, Micalo, Murga, Ferran, Bernat, Guillem, Teixi, Bonaventura i Moñino (Pol, 72). GOLS: 1-0 (17') Quim Solano. 1-1 (28') Guillem. 2-1 (51') Gerard Sanz. 2-2 (77') Teixi, de penal. ÀRBITRE: Héctor Robas. T.G.: Als locals Coca, Gerard Sanz, Iván Serrano i Quim Solano, i als visitants Bernat i Bonaventura.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)