3a divisió FEF

El creixement del debutant

3a divisió. El Cerdanyola manté la distància amb la zona de descens en l'estrena a tercera i valora amb orgull la trajectòria en la copa Catalunya malgrat l'eliminació en el penúltim esglaó

El Cerdanyola viu un any històric. El club vallesà va aconseguir al final de la temporada passada ascendir per primera vegada des de la seva fundació a tercera divisió, i en la nova categoria està mostrant un bon nivell. A més, la copa Catalunya ha estat per al Cerdanyola un premi inesperat, ja que ha anat avançant eliminatòries fins a trobar-se dimecres a un sol pas d'enfrontar-se amb els equips de segona A. La tanda de penals contra el Figueres va frustrar el somni dels vallesans, que valoren positivament la participació en la competició i l'emmarquen en els èxits que protagonitza el club en els últims mesos.

El tècnic, Toni Carrillo, considera que haver arribat fins a la cinquena eliminatòria de la segona fase de la copa Catalunya significa haver escrit “un altra pàgina en la història del club” i lamenta que la mala sort sigui en bona part el que els ha impedit fer-la més grossa, és a dir, enfrontar-se amb el Sabadell o el Girona, tant pel que fa al sorteig de la setmana passada, en què haurien pogut quedar exempts de l'eliminatòria de dimecres com a la tanda de penals contra el Figueres. En qualsevol cas, Carrillo assegura que la trajectòria dels verd-i-blancs en la competició “és per tenir en compte”, amb l'eliminació d'un equip de segona B, el Prat, com a principal mèrit. De totes maneres, a Cerdanyola són conscients que per consolidar el creixement de l'entitat, són tan importants els èxits com saber-los assimilar. Carrillo recorda que són un equip molt jove que ha anat assolint grans fites de manera molt ràpida, i per això recorda que han d'anar “pas a pas”. Ara, per exemple, l'equip vallesà s'haurà de centrar en la lliga, en què està immers en una mala ratxa que l'apropa a la zona baixa de la taula. El tècnic assegura que estan jugant bé i estan plantant cara en cada partit, però que la victòria se'ls resisteix. Sense la copa Catalunya i, per tant, sense partits entre setmana, el Cerdanyola podrà fer bons entrenaments per preparar els partits de lliga, tal com explica el mateix Carrillo. L'equip vallesà ha despertat del somni de la copa Catalunya, però encara li'n queda un altre: completar una bona temporada en el debut a tercera divisió.

LES FRASES

El bon inici de lliga permet a l'equip vallesà mantenir quatre punts respecte a la zona de descens

EN LA LLUITA

Hem d'anar pas a pas. Som un equip molt jove que anem assolint èxits de manera ràpida
Toni Carrillo
ENTRENADOR DEL CERDANYOLA
Hem escrit una altra pàgina en la història del club, que hauria estat millor amb més sort amb la boleta del sorteig i en els penals

Vuit partits sense guanyar en la lliga

Tres victòries i dos empats en les sis primeres jornades de lliga van permetre al Cerdanyola signar un començament de lliga gairebé inimaginable per a un equip debutant. A partir de llavors, però, l'equip de Toni Carrillo va entrar en una dinàmica més negativa i ja fa vuit partits que no guanya. Això sí, els nombrosos empats (cinc) i les derrotes per la mínima demostren que, malgrat que la victòria no arriba, el Cerdanyola continua sent un equip sòlid i de mal batre. Els vallesans són catorzens, estan a quatre punts dels llocs de descens i diumenge visiten el cuer, la Gramenet, en un partit clau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)