3a divisió FEF

La pugna queda a mitges

3a divisió. Una apagada en una de les dues torres d'il·luminació va deixar el partit suspès amb mitja part jugada. Fins a aquest incident, el Manlleu va tenir més ocasions que el conjunt local

manlleu(s.a.) 0


santfeliuenc0


Una apagada causada per una avaria de part de l'engranatge lumínic del camp de futbol de les Grases va obligar l'àrbitre López Carballo a suspendre el partit en el descans. Un imprevist que va impedir als més de 500 espectadors que s'havien aplegat a l'estadi santfeliuenc gaudir d'una segona part que prometia emoció.

Els 45 minuts van estar presidits per l'equilibri, si bé les dues millors ocasions van ser per als manlleuencs. Primer en un cop de cap després d'un servei de córner que va obligar Carlos a posar una mà providencial i, després, en una rematada a l'interior de l'àrea de Manel Sala que va tornar a topar amb les cames del porter local. Els de casa van tenir més la possessió de pilota i, mitjançant alguna escomesa d'Éric Pacheco i Dani Maldonado va mirar d'inquietar Barragán. La millor oportunitat dels blanc-i-blaus va arribar en una rematada d'Édgar (30') que va marxar desviada.

I, malauradament, tot just arribat el descans, va venir l'apagada. La incertesa de saber si es podria arreglar l'avaria va provocar la desil·lusió de l'afició, que va marxar a casa abans d'hora. Tot i això, els jugadors del Santfeliuenc van tornar al camp per agrair el suport de l'afició que encara no té data de la represa. Els dos clubs hauran de posar-se d'acord en els propers dies per establir quan es jugaran els últims 45 minuts.

SANTFELIUENC: Santi, Nacho Ruiz, Gerard Rovira, Dani Ortiz, Joserra, Tena, Gordillo, Maldonado, Cano, Édgar i Éric Pacheco. MANLLEU: Barragán, Ramon Masó, Archi, Fran Erencia, Manu Moreno, Seuma, Iván Fernández, Muntada, Manel Sala, Sergio Ginés i Marc Francolí. ÀRBITRE: López Carballo. PÚBLIC: assistència de 500 espectadors al camp de futbol de les Grases de Sant Feliu de Llobregat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)