Territorial

La reacció té premi

1a catalana. El Girona B s'espavila, remunta un 0-1 i, tot i no fer un partit brillant, obté tres punts que li permeten recuperar el segon lloc

UNIF. LLEFIÀ1


GIRONA B3


El Girona B va saber assegurar els tres punts del partit que tenia pendent de la setena jornada i, un cop tallada la sèrie d'una derrota i dos empats, recupera el segon lloc, empatat amb el Sabadell B. No va ser, ni de bon tros, un dels partits més brillants del filial, però va saber reaccionar després del 0-1 del Llefià i se'n va acabar sortint, amb una bona aportació dels jugadors que van sortir de la banqueta.

En una primera part equilibrada, va costar molt als gironins generar perill contra un Llefià ben col·locat. A més, el visitant Jordi Marco va tenir l'encert de marcar el 0-1, en recollir una pilota solta després d'una errada de marcatges en una centrada (25'). Arnau Sala no va dubtar a substituir per decisió tècnica Coris –convocat en els dos últims partits del primer equip– per Joan Pons. Serramitja va tenir la primera ocasió, doble (31'), i Arjona no va poder finalitzar bé després d'una rematada de Robirola (32'). El punta sí que va trobar el camí del gol, en quedar habilitat davant del porter després d'una magnífica passada de Bigas (36'). Encara abans del descans, Arjona va tenir una altra ocasió.

El Girona va haver de suar per acabar de capgirar el resultat. Va començar la segona meitat amb una ocasió de Serramitja, però després va tenir una fase més grisa. Arjona va topar amb el travesser, abans que Alexis marqués el 2-1, en internar-se a l'àrea i fer un xut creuat amb l'esquerra (79'). La tranquil·litat definitiva la va aportar Gerard Muñoz, amb el seu primer gol de la temporada, en una rematada des del primer pal.

GIRONA B: Quintanas, Busquets (Bonmatí, 65'), Sergi Romero, Robirola, Bigas, Gerard Herrera, Vivi, Fran (Alexis, 65'), Serramitja, Coris (Pons, 34') i Arjona (Gerard Muñoz, 75'). UNIFICACIÓ LLEFIÀ: Guerrero, Fernández, Miguel, Alexis, Azañón (Parra, 78'), Ramos, Jordi Marco (Àlex, 65'), Isma (Jordi Torres, 75'), Èdgar, Mora (León, 65') i Rubén Benítez. GOLS: 0-1 (25') Jordi Marco. 1-1 (36') Arjona. 2-1 (79') Alexis. 3-1 (81') Gerard Muñoz. ÀRBITRE: Vidal Clermont. T.G.: Robirola, Alexis i Vivi, del Girona B, i Jordi Marco i Miguel, del Llefià. T.V.: Al tècnic visitant, Jordi Souto (87'). PÚBLIC: Uns 200 espectadors a Vilablareix.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)