L'empat no deixa content ningú

Un punt és poc. L'Ascó va dominar però no va saber concretar més i el Santfeliuenc va tenir a prop el triomf

SANTFELIUENC1

ASCÓ1

El repartiment de punts final no va deixar cap dels dos equips content. L'Ascó va ser superior en línies generals, però el Santfeliuenc va estar a prop d'emportar-se els tres punts amb el gol que va aconseguir Maldo en el minut 67. En la primera part, l'Ascó va disposar de més ocasions de perill, però li va faltar encert davant d'un Santfeliuenc ben col·locat.

En la segona part, la paciència dels visitants va tenir premi amb el gol de Maldo. A partir d'aquí, els de la Ribera d'Ebre van assetjar continuament la porteria de Carlos, immens durant la tarda d'ahir, amb moltes aturades. Quan el Santfeliuenc ja tenia gairebé coll avall el triomf, Genís va rescatar un punt (90'). En el temps afegit va ser el Santfeliuenc el que va tornar a sortir de la cova, però va topar amb una bona defensa local que no es va deixar sorprendre.

ASCÓ: Chiné, Roca, Denis Coch (Canadell, 73'), Giribet, Edu Vives, Edgar C., (Ermengol, 69'), Sergi Duran, Gabernet, Sergi Moreno (Genís, 66'), Virgili i Piju. SANTFELIUENC: Carlos, Alberto, Edgar, Ortiz, Gerard Rovira, Joserra, Maldo (Gordillo, 80'), Bolaños (Arcos, 89'), Eric (Cano, 80'), Tena i Faura. GOLS: 0-1 (67') Maldo. 1-1 (90') Genís. ÀRBITRE: Martín Varas. T.G.: Als visitants Carlos, Ortíz i Cano. T.V.: Al local Sergi Moreno per doble groga (89').