3a divisió FEF

El Castelldefels agafa aire empatant en el temps d'afegit

Domini inicial. El Masnou va sortir millor però es va anar diluint en la segona meitat

CASTELLDEFELS1


MASNOU1


CASTELLDEFELS: August, Pastells, Lario (Cortés, 80'), Camps, Marc Martínez, Jorge Sánchez, Prieto, Gilberto, Cano, Pol Roigé (Epitié, 71') i Cervantes.

MASNOU: Aliaga, Moya, Pol, Martínez, José, Jonathan, Héctor, Dani Fernández, Fran Ochoa (Gerard, 64'), Eric Blasco (Geri, 16') i Alabau (Dani Garcia, 72').

GOLS: 0-1 (8') Blasco. 1-1 (90') Epitié.

ÀRBITRE: Páez Brines. T.G.: Als locals Cervantes i Gilberto; als visitants Alabau, Héctor, Moya, Dani Garcia i José. T.V.: Directa al jugador de la banqueta Ismael (88') per al Masnou.

PÚBLIC: Uns 250 espectadors als Canyars.

COMENTARI: El Castelldefels surt del descens directe gràcies al tercer empat consecutiu que ahir va assolir per un gol en el temps d'afegit. Epitié va equilibrar amb justícia un matx en què s'havia avançat el Masnou en els primers compassos. Els visitants van sortir millor i una prova d'aquest domini inicial va ser el gol d'Èric Blasco amb un bon xut amb la cama dreta (8'). El conjunt de Lluís Albesa va anar agafant les regnes del joc a mesura que avançava la primera part, per bé que en la segona el domini es va intensificar. El panorama després de la sortida de vestidors va canviar de mig a mig, els grocs van monopolitzar la pilota i van generar arribades. El sac es va trencar en els últims instants en una passada llarga aprofitada per Epitié, que va batre Aliaga.

c. de frutos

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)