La Rapitenca fuig de la part baixa patint a Cerdanyola

A un pas de la igualada. Els locals van estar a punt d'aigualir tres gols de diferència

CERDANYOLA2

RAPITENCA3

CERDANYOLA: Erik, Osuna (Bruno, 46'), Gerard Sanz, Marc Garcia, Marc Ahufinger (Edu Soler, 35'), Uri Serra, Peke, Turu (Montilla, 55'), Ramón, Puchi, Velillas.

RAPITENCA: Damià, Yélamos, David López, Mauri, Julio, Javi Ortega, Raül Teixidó (David Pino, 86'), Barru, Pol Blade (Ivan Munta, 63'), Alexis, Munta (Gasparín, 79').

GOLS: 0-1 (19') Bladé. 0-2 (22') Teixidó. 0-3 (75') Munta. 1-3 (77') Velillas. 2-3 (84') Edu Soler.

ÀRBITRE: David Garcia. T.G.: Als locals Osuna i Velillas; als visitants Mauri, Barru i Munta. T.V.: Al local Peke, per doble amonestació.

PÚBLIC: 200 persones a la Bòbila.

COMENTARI: La Rapitenca agafa aire en la classificació i supera un rival directe gràcies a una victòria molt soferta d'ahir a la Bòbila. Els verds van estar a punt d'empatar un partit que perdien per 0-3 en el minut 75. Els de Toni Carrillo es van quedar a les portes de sumar un punt i no només pel final, sinó per un inici esperançador. Ramón va començar amb una ocasió claríssima per als locals però va ser en el 19' i en el 22' que els visitants es van avançar per dues badades defensives. Després de la represa, la Rapitenca va tornar a colpejar en una jugada per la banda dreta que Munta va creuar al pal llarg d'Erik. Però dos minuts després, Velillas anotava el primer per als locals amb centrada de Bruno i, a un del final, Edu Soler feia el segon en una rematada dins de l'àrea.