1a divisió

El Madrigal decidirà

Copa del Rei. Juan Carlos i Zubikarai van fer prevaldre les defenses sobre els atacs en un partit d'anada amb alternatives per a tots dos

r. sociedad0

vila-real0

Ni Real Sociedad ni Vila-real van poder fer una queixalada als vuitens de final. I no per manca d'interès, sinó perquè els porters de tots dos bàndols, Juan Carlos i Eñaut Zubikarai –habitualment suplents en els seus equips–, va evitar les diverses alternatives que es van generar. L'últim a actuar va ser el basc, que amb el temps ja complert va evitar que Jonathan Pereira donés un preuat 0-1 per al Vila-real.

Poc abans, però, havia estat Juan Carlos l'obligat a ser protagonista per desbaratar les escomeses d'una Real Sociedad que d'entrada va donar descans a Carlos Vela, Xabi Prieto i al jove Rubén Pardo, però que va formar amb Immanol Agirretxe i Haris Seferovic –els seus dos davanters de referència– junts.

El porter del Vila-real va evitar el gol del conjunt guipuscoà primer desbaratant un cara a cara amb Antoine Griezmann i després aturant un xut del mexicà Vela, que va entrar al partit a falta de 25 minuts per al final.

Possibles mans de la Real

En un partit força net, el Vila-real va demanar unes possibles mans de José Ángel a la sortida d'un córner que haurien canviat el signe del partit en la primera meitat.

En set dies es disputarà la tornada a El Madrigal, però abans es veuran les cares tots dos equips en la lliga.

REAL SOCIEDAD: Zubikarai, Zaldúa, Mikel González, Íñigo Martínez, José Ángel, Bergara, Elustondo (Rubén Pardo, 73'), Chori Castro (Vela, 66'), Griezmann, Seferovic i Agirretxe (Xabi Prieto, 57') VILA-REAL: Juan Carlos, Aleksandar Pantic, Musaccio, Gabriel Jokic, Jaume Costa (Manu Trigueros, 66'), Tomás Pina, Bruno Soriano, Aquino (Moi Gómez, 62'), Gio dos Santos (Perbet (76') i Jonathan Pereira. GOLS: cap. ÀRBITRE: Undiano Mallenco (col·legi navarrès). Targeta groga a Jokic.