Més futbol

La Jonquera troba amb facilitat el gol i liquida el Canyelles

1a catalana. En el minut 22 ja dominava 2-0 i va fer el 3-0 en l'inici de la segona part

LA JONQUERA3

CANYELLES0

LA JONQUERA: Ricard, Sergio, Jesús, Massegú, Mabil, Rojas (Mamadou 56'), Toni (Karim 71'), Gasca, Robert, Bassols i Èric (Pep Vergara 77').

CANYELLES: Porcar, Veras, Andrés, Luis (Roberto Salguero 46'), Dani, Adri (Fortuny 55'), Rubi, Isaac (Dani Martínez 73'), Marín (Julio 68'), Silves, Toni.

GOLS: 1-0 (18') Bassols. 2-0 (22') Robert. 3-0 (54') Toni.

ÀRBITRE: Rodríguez Abada. T.G: als locals Bassols, Rojas, Mamadou i Gasca, i als visitants Luis, Andrés, Silves, Marín, Isaac, Fortuny, Porcar i Dani. T.V.: cap.

PÚBLIC: Uns 100 espectadors.

COMENTARI: La Jonquera va consolidar la seva situació en la zona còmoda de la classificació amb una victòria més plàcida de l'esperada contra un rival que venia disposat a agafar aire i a sortir de la zona delicada. El guió del Canyelles, però de seguida es va trencar perquè els locals van sortir molt concentrats al camp i van tenir una gran eficàcia en els compassos inicials del matx. Bassols va aprofitar una indecisió defensiva per batre Porcar amb un xut potent i marcar l'1-0 i quan els visitants no s'havien sobreposat, de seguida van rebre el 2-0. El gol va ser obra de Robert, després d'una assistència de Bassols. Amb el partit ben encarrilat, la Jonquera va intentar no equivocar-se gaire i ho va aconseguir. La sentència va arribar després del descans, amb una canonada des de fora de l'àrea de Toni, per l'escaire. El partit no va tenir història en l'última mitja hora, i fins i tot el tècnic local va aprofitar per fer debutar el juvenil Pep Vergara, en el tram final.