1a divisió

La defensa de la Real es redimeix i el gol de Ros deixa KO el Vila-real

Copa. El francès Perbet va fallar un penal que hauria deixat els grocs al límit de la classificació

VILA-REAL0


r. sOCIEDAD1


VILA-REAL: Juan Carlos, Pantic (Mario, 60'), Musacchio Gabriel Paulista, Jokic, Bruno Soriano, Tomás Pina, Hernán Pérez (Aquino, 59'), Moi Gómez (Ikewuchu Uche, 66'), Perbet i Pereira.

REAL SOCIEDAD: Zubikarai, Carlos Martínez, Ansotegi, Íñigo Martínez, José Ángel, Javi Ros (Zurutuza, 61'), Elustondo, Gaztañaga, Xabi Prieto, Gonzalo Castro (Griezmann, 79') i Seferovic (Carlos Vela, 68').

GOLS: 0-1 (32') Javi Ros.

ÀRBITRE: Prieto Montero (col·legi navarrès).

COMENTARI: només tres dies després de sortir golejat amb estrèpit del Madrigal en la lliga (5-1), Jagoba Arrasate va repetir línia defensiva i el seu equip va respondre contenint un rere l'altre un efervescent Vila-real, que mai va perdre l'ànsia ofensiva, però que va quedar molt tocat amb el gol de Javi Ros al límit del descans. El futbolista del planter guipuscoà va aprofitar un rebuig de Juan Carlos per anotar el gol que va acabar donant la classificació per als quarts de final. Obligat a anotar dos gols per decantar l'eliminatòria al seu favor, el Vila-real va intensificar les seves escomeses a mesura que avançava el partit, i va disposar fins i tot d'un penal, malbaratat per Perbet. L'atacant francès va intentar ajustar a l'escaire i va enviar la pilota a la graderia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)