3a divisió FEF

El Cornellà capgira en la segona meitat el gol del Cerdanyola

Triomf treballat. Els locals van tenir més ocasions, però els visitants vans ser efectius

cerdanyola1


cornellà2


CERDANYOLA: Erik, Suli, Gerard Sanz, David López, Iván Serrano (Alan Ávila, 82'), Uri Serra, Puchi, Edu Soler, Quim Solano, Ramón (Hassen, 64') i Velillas (Oriol Molins, 76).

CORNELLÀ: José Bermúdez, Cazorla, Dani Martí, Pelegrí, Israel, David, Enric Vallès (Juvenal, 46'), Pep Caballé (Chema, 57'), Òscar, Juli i Xavi Civil (Baruc, 70').

GOLS: 1-0 (29') Edu Soler. 1-1 (48') Juvenal. 1-2 (81') Òscar.

ÀRBITRE: Xavier Bertomeu. T.G.: Als locals Gerard Sanz, Suli, Ivan Serrano, Puchi, Edu Soler, Quim Solano i Ramón, i als visitants Cazorla i Pelegrí.

PÚBLIC: Uns 300 espectadors.

COMENTARI: El Cornellà va aconseguir una treballada victòria al camp del Cerdanyola que el manté ben situat a la zona alta. Els locals, que baixen fins al dissetè lloc, van disposar de més ocasions de gol, però els visitants van ser més efectius. Durant la primera part, el Cerdanyola, ben situat, va saber frenar els atacs del Cornellà i, a més, va aprofitar una de les ocasions de què va disposar, amb el gol d'Edu Soler. Poc abans, Erik s'havia hagut de lluir per aturar una rematada dels visitants. La segona meitat va començar molt bé per al Cornellà, ja que Juvenal va superar Erik amb un xut de falta. Després, Edu Soler, Velillas i Quim Solano van tenir ocasions per als locals, però l'efectivitat la va tornar a posar el Cornellà quan Òscar, en un córner, va fer de cap el segon gol visitant.

mireia sanz

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)