El Manlleu guanya amb dos gols en el primer quart

Dos expulsats. Els locals no van patir malgrat jugar amb nou els últims minuts

manlleu2

masnou0

MANLLEU: Barragán, Ot, Archi, Fran Erencia, Masó, Seuma, Sergio Ginés, Gely, Fortet (Ivan González, 90'), Marc Francolí (Masoliver, 74') i Muntada (Ivan Fernández, 62'). MASNOU: Pociello, Moya (Olivé, 77'), Pol, Martínez, Reina, Héctor, Peque, Dani Fernández (Javi Sánchez, 46'), Alabau (Gerard, 70'), Ñito i Èric Blasco. GOLS: 1-0 (6') Masó. 2-0 (13') Fran Erencia. ÀRBITRE: Pazo Mora. T.G.: Als locals Masó, Sergio Ginés, Gely i Fortet, i als visitants Pol, Héctor, Èric Blasco i Jordi Sánchez. T.G.: Dues grogues als locals Archi (85') i Barragán (89'). COMENTARI: El Manlleu va vèncer el Masnou gràcies als gols de Masó i Fran Erencia abans del quart d'hora. Tot i uns primers minuts amb un Masnou més ofensiu, el Manlleu sempre va portar la iniciativa. Al minut 6, Masó va treure una falta que, després de diversos rebots, va acabar al fons de la xarxa. Set minuts més tard, també de falta, Fran Erencia va rematar de cap per fer el segon. El Masnou no es va rendir i abans del descans va topar dos cops amb els pals. A la segona part el partit va baixar d'intensitat, amb control del joc per part del Manlleu. En els últims minuts, Archi i el porter Barragán van ser expulsats, però el Manlleu tampoc va patir malgrat acabar el partit amb dos futbolistes menys.