3a divisió FEF

El Santboià s'avança dos cops, però no segella la victòria

Capacitat de reacció. Edu Soler i Oriol Molins van replicar els gols de Kevin i Eloi

santboià2


cerdanyola2


SANTBOIÀ: Hugo, Àlex, Javi Calvo, Márquez, Kevin, Heredia, Pedro, Pedro Bilbao, Eloi Fontanella (Òscar, 60'), Àlex Fernández i Luque (Molist, 75').

CERDANYOLA: Coca, Suli (Marc Ahufinger, 38'), Gerard Sanz, David López, Ivan Serrano (Quim Solano, 60'), Uri Serra, Puchi (Marc Garcia, 68'), Oriol Molins, Hassen, Edu Soler i Velillas.

GOLS: 1-0 (41') Kevin. 1-1 (49') Edu Soler. 2-1 (57') Eloi Fontanella. 2-2 (74') Oriol Molins.

ÀRBITRE: Páez Brines. T.G.: Al local Eloi i als visitants Suli, Gerard Sanz, David López, Serra, Puchi i Hassen. T.V.: Dues grogues al local Javi Calvo (92').

PÚBLIC: Uns 400 espectadors.

COMENTARI: El Santboià es va avançar dues vegades en el marcador contra el Cerdanyola però no va ser capaç d'evitar un empat que manté el seu tècnic Alberto Fernández molt qüestionat. Per al Cerdanyola, l'empat serveix per trencar la dinàmica negativa i per guanyar el goal average amb el Santboià, un rival directe a la zona baixa. Velillas, per part visitant, i Pedro, per als locals, van tenir les primeres ocasions del partit. Abans del descans, el Santboià va aprofitar un dels molts córners de què va disposar per fer el primer gol. Després de la represa, els visitants van empatar en una acció plena d'indecisions de la defensa local. El Santboià no va trigar a fer el segon i, poc després, Luque va perdonar el tercer, que hauria sigut la sentència. Però el que va arribar va ser l'empat visitant.

J. ROLLÁN

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)