1a divisió

Triomf blanc amb gols i poc joc

1a divisió. El Madrid s'imposa a un Vila-real que li va crear dificultats i dorm líder de la lliga. Gareth Bale va tornar a l'equip amb un gol i una assistència, però després Jesé li va robar el protagonisme

23 3 5 15 20 52

Victòria treballada del Madrid, que va haver de suar molt per superar la insistència del Vila-real. Els blancs van començar amb molt ritme el partit, i en 24 minuts semblava que ja el tenien encarrilat després que Bale i Benzema, a passada del gal·lès, aconseguissin un avantatge per al seu equip de dos gols. Però la confiança dels blancs va donar pas a un joc espès, i l'equip de Marcelino, tot i les notables absències, va aprofitar l'apatia del Madrid per perllongar la incertesa al Bernabéu. Mario, abans del descans, va aconseguir amb una canonada batre Diego López. En la segona part, Jesé, una vegada més, va haver d'agafar les regnes de l'atac madridista per posar fi al garbuix mental del seu equip.

Va ser en el minut 64 quan, amb una acció magistral del futbolista del planter després de controlar una passada a l'espai de Di María, va col·locar amb un toc brillant la pilota lluny de l'abast d'Asenjo. Però el Madrid es va endur, poc després, un altre sobresalt: magistral falta llançada per Giovani, que va fer inútil l'estirada de Diego López i va anar a parar al fons de la xarxa. Va ser en aquest instant quan Jesé va acudir de nou al rescat dels seus. La banda esquerra no funcionava, i des de la dreta el del planter va encarar una vegada i una altra els defensors groguets fins que, en el minut 75, va centrar la pilota cap al carril del mig, on arribava Benzema, i el francès, amb un xut col·locat, va aconseguir de nou ampliar l'avantatge a dos gols per al seu equip.

Minuts abans havia sortit Xabi Alonso per intentar posar ordre i controlar la possessió, amb el suport d'Illarra i de Modric, que va tornar a ser ovacionat per la graderia madridista. El matx podria passar factura als blancs en defensa, ja que Marcelo i Coentrão es van lesionar i podria ser que Ancelotti hagi de recórrer a Arbeloa per jugar a la banda esquerra en la tornada de la copa al Vicente Calderón. Podria tenir una altra opció, Bale, que ja va actuar brillantment en aquesta posició en els seus inicis en la Premier, però sembla improbable que faci experiments amb un dels valors de la llotja del Bernabéu.

REAL MADRID: Diego López, Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo (Coentrão, 18' [Arbeloa, 46']), Modric, Illarra, Di María (Xabi Alonso, 68'), Bale, Benzema i Jesé. VILA-REAL: Asenjo, Mario, Musacchio, Dorado, Costa, Edu Ramos (Trigueros, 58'), Bruno, Aquino, Moi Gómez (Joan Román, 63'), Giovani i Pereira (Perbet, 68'). GOLS: 1-0 (6') Bale. 2-0 (24') Benzema. 2-1 (42') Mario. 3-1 (64') Jesé. 3-2 (69') Giovani. 4-2 (76') Benzema. ÀRBITRE: González González (col·legi castellanolleonès). Groga als visitants Mario i Jaume Costa.