3a divisió FEF

El Santfeliuenc, intractable

De tres en tres. El conjunt del Baix Llobregat va superar una Rapitenca a la deriva i va encadenar la cinquena victòria

rapitenca0


santfeliuenc2


Ja es pot dir sense por d'equivocar-se que el Santfeliuenc està fent una temporada per emmarcar en la seva estrena a tercera. Els del Baix Llobregat encadenen cinc triomfs consecutius, sumen 42 punts i freguen la permanència a manca de 13 jornades per abaixar el teló. Ahir, precisament, van aconseguir la victòria agreujant el mal moment de la Rapitenca, que encadena set jornades sense vèncer i avui podria caure a la zona de descens.

Els dels Montsià es podien haver avançat per dues vegades, però les ocasions de Raúl Teixidó (30') i Pol Bladé no van reeixir. Això sí, just quan els blaus ensumaven el gol, el local Carlos Cano va caçar una pilota a la frontera de l'àrea petita, va col·locar-se-la i va sorprendre Damià amb l'1-0 després de rematar mig de tisora mig d'esquenes.

La segona part va tenir una constant gairebé inalterable: possessió de pilota de la Rapitenca i oportunitats a la contra del Santfeliuenc. D'aquesta manera, els locals van disposar de les millors arribades, i tot just abans del xiulet final, Cristian Faura va aprofitar un servei a l'espai de Josele per fer el segon gol i evitar un ensurt.

SANTFELIUENC: Santi, Nacho Ruiz, Alberto, Dani Ortiz, Gerard Rovira, Tena, Álex Bolaños, Maldonado (Faura, 82'), Cano (Joserra, 78'), Josele i Éric Pacheco (Édgar, 67'). RAPITENCA: Damià, Yélamos, Barru, Mauri, Julio Pardo, Cristian Bertomeu, Raúl Teixidó, Marc Vernet, Pol Bladé (Ivan Muntaner, 62'), Alexis i Josep Díez (Javi Ortega, 79'). GOLS: 1–0 (37') Cano. 2-0 (93') Faura. ÀRBITRE: Muñoz Baquero.T.G.: Al local Cano; i als visitants Alexis i Josep Díez. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 500 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)