Un partit de 39 minuts

Polèmica a la Bòbila. L'àrbitre Mancera Antón va ajornar l'enfrontament poc abans del descans perquè el tècnic del Cerdanyola, Toni Carrillo, no volia marxar un cop l'havien expulsat

CERDANYOLA 0

EUROPA (s.a.)0

El partit d'ahir entre el Cerdanyola i l'Europa no es va acabar perquè l'àrbitre va xiular el final en el minut 39. La raó, la negativa del tècnic local, Toni Carrillo, d'abandonar el terreny de joc una vegada expulsat. Fins aquell moment, el partit havia estat marcat pel joc directe per part dels dos equips i pels nervis. El porter visitant, Rafa Leva, havia tingut alguna topada amb jugadors locals i, fruit d'una d'elles, el futbolista del Cerdanyola Ramón va veure la targeta vermella directa. El tècnic local, Toni Carrillo, va protestar la decisió i també va ser expulsat, però continuava demanant explicacions al col·legiat, que va xiular el final en veure que Carrillo no marxava. Després, malgrat que els representants dels dos equips van intentar convèncer l'àrbitre de continuar i tot i que hi havia presència policial i l'ambient s'havia refredat, Mancera Antón no va voler reprendre el partit.

El partit, en suspens

Els fets que es van produir ahir a la Bòbila són insòlits i cap dels dos clubs no sap encara com acabarà l'enfrontament. Tot i que hi ha força números que es disputin els minuts que resten en una altra data, el comitè de competició s'haurà de pronunciar i l'opció que el partit acabi amb un 0-3 també és possible. L'Europa, en tot cas, cedeix de forma momentània el lideratge.

CERDANYOLA: Coca, Suli, Ivan Serrano, David López, Uri Serra, Edu Soler, Ramón, Montilla, Quim Solano, Oriol Molins i Puchi. EUROPA: Rafa Leva, Cano, Alberto, Víctor Duran, Leon, Vivó, Rovira, Javi Lara, Javi Sánchez, Cuadras i Cebri. ÀRBITRE: Mancera Antón. T.G.: Als locals Edu Soler, Oriol Molins i Coca; i als visitants Alberto i Javi Lara. T.V.: Directa als locals Ramon (39') i el tècnic, Toni Carrillo (39'). PÚBLIC: Uns 200 espectadors.

Toni Carrillo esclata a la sala de premsa

El tècnic del Cerdanyola, Toni Carrillo, va mostrar a la sala de premsa la seva indignació amb els fets d'ahir. “Som el Cerdanyola i l'expulsió és una vergonya”, va dir l'entrenador, que també va parlar de la seva vermella: “Fa cinc anys que no em treuen cap targeta, però avui [per ahir] he vist coses que no m'han agradat gens.” L'entrenador del conjunt vallesà, que va admetre que la seva actuació no havia estat correcta i va agrair el suport rebut pel preparador de l'Europa, Pedro Dólera, va sincerar-se després: “El col·lectiu dels entrenadors és un col·lectiu de merda i hauríem de fer alguna cosa, perquè per exemple els àrbitres estan units i nosaltres no.” D'altra banda, Dólera també va mostrar-se indignat amb la decisió de l'àrbitre: “De vegades, envien gent que no està preparada.”