3a divisió FEF

Toni Carrillo rep una sanció de sis partits per l'última expulsió

3a divisió. El tècnic del Cerdanyola estarà un mes i mig lluny de la banqueta, i el partit contra l'Europa es reprendrà en el minut 39

L'entrenador del Cerdanyola, Toni Carrillo, haurà d'estar sis partits lluny de les banquetes després de negar-se a abandonar el terreny de joc quan va ser expulsat en l'últim duel a la Bòbila, contra l'Europa. Així ho va determinar ahir el jutge de competició, que amonesta el tècnic amb tres partits per protestar als àrbitres i tres més per no retirar-se del terreny de joc un cop havia vist la vermella. Aquests fets, a més, van acabar desencadenant la suspensió del partit en el minut 39. El comitè també va analitzar aquesta situació i va decidir que el matx s'acabarà de disputar normalment, al camp del Cerdanyola, en una data per determinar. Aquesta decisió, unida al fet que en la resolució no s'especifica si el partit es jugarà a porta tancada o no, ha generat un gran malestar a l'Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)