3a divisió FEF

Un gol de Batanero en l'últim minut salva Miki Carrillo

Triomf clau. Els tres punts permeten a l'entrenador del Terrassa mantenir el càrrec

TERRASSA1


SANTFELIUENC0


TERRASSA: Ortega, Oriol Dot, Sergi Pérez, Javi González, Segarra, Héctor, Gallar, Batanero, Pedro García (Juli Serrano, 90'), Jaime (Isaac Maldonado, 66') i Montoro (Juancho, 72').

SANTFELIUENC: Santi, Nacho, Alberto, Ortiz, Gerard Rovira, Tena, Maldo (Edgar, 68'), Bolaños, Cano (Eric, 77'), Josele i Faura (Joserra, 85').

GOLS: 1-0 (89') Batanero.

ÀRBITRE: Caballero León. T.G.: Als locals Sergi Pérez, Montoro, Héctor i Segarra, i als visitants Josele, Nacho, Bolaños i Alberto. T.V.: Dues grogues al local Segarra (87').

COMENTARI: L'eufòria es va desbordar ahir al vespre a l'Olímpic, sobretot a la gespa. L'entrenador del Terrassa, Miki Carrillo, va salvar el càrrec en el darrer sospir. Quedaven vint segons per a la fi del temps reglamentari i el tècnic egarenc estava al carrer, atès que el marcador es mantenia amb el 0-0 inicial. Un gol de falta directa de Batanero va canviar el destí. Miki Carrillo continuarà a la banqueta del Terrassa. Durant tota la setmana se n'havia parlat molt del tema, després de l'empat a Vilassar. El president del club, Jesús Fernández, i el mateix entrenador havien reconegut que, si no es guanyava contra el Santfeliuenc, la banqueta egarenca canviaria d'amo. Un ultimàtum que, gràcies al triomf per la mínima contra el Santfeliuenc en un duel amb major domini dels locals, queda en no-res, almenys durant una jornada més.

A. PRIETO

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)