3a divisió FEF

Empat a la bòbila en un enfrontament d'alta intensitat

Emoció. El Cerdanyola va igualar dos cops l'avantatge parcial de la Muntanyesa

cerdanyola2


muntanyesa2


CERDANYOLA: Albert Coca, Soli, Ivan Serrano (Alan, 67'), David López, Uri Serra, Edu Soler, Creus (Marcos, 76'), Montilla, Solano, Oriol i Puchi (David, 86').

MUNTANYESA: Tato, Amantini, Ferran Mèlich, Borges, Aleix (Dani Sánchez, 68'), Uri Escabrós, Roland, Padilla, Sascha, Silver (Poves, 75') i Nils (Toni, 83').

GOLS: 0-1 (18') Sascha. 1-1 (31') Puchi. 1-2 (54') Roland. 2-2 (68') Uri Serra

ÀRBITRE: Pérez Bueno. T.G.: Als locals Montilla, Ivan Serrano, Soli, Alan i David, i als visitants Aleix i Padilla

COMENTARI: El Cerdanyola i la Muntanyesa es van repartir els punts en un partit que va gaudir de tots els ingredients necessaris per catalogar-lo de trepidant: gols, intensitat, i emoció fins al darrers instants. Els de Nou Barris van començar millor i en una falta sobre Nils, que el jutge de línia va acabar assenyalant dintre de l'àrea, Sascha va gaudir d'una pena màxima. El davanter va fallar el penal, però en el refús de Coca, va estar prou llest per posar el cap i fer el 0-1. Els locals es van animar en busca de l'empat, i Puchi va empatar després de connectar una espectacular xilena dintre de l'àrea gran. A la represa, els visitants van tornar a agafar-li el ritme al partit i Roland va fer l'1-2 en connectar una vaselina d'esquena a porteria. La jugada va ser protestada pels locals, ja que es va produir quan Quim Solano era estès al terra. Finalment, però, Uri Serra va empatar de cap després d'una centrada de Creus.

V. HIDALGO

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)