El Masnou, pràctic, venç un Santfeliuenc apàtic

Jordi Sánchez, clau. El jugador de l'equip maresmenc va anotar el gol decisiu en rebre una passada en profunditat en la segona part (67')

Un Santfeliuenc desconegut i apàtic va caure contra un Masnou pràctic i intel·ligent que es va fer fort al mig del camp amb una teranyina de contenció infranquejable. Els maresmencs es cobren una petita venjança, ja que el curs passat van perdre la promoció d'ascens contra el Santfeliuenc.

Els del Baix Llobregat van començar bé amb un parell de xuts d'Álex Bolaños i Josele. De mica en mica, però, els visitants es van anar fent amb domini i en el minut 40 van tenir la primera oportunitat. Després de la represa, els arguments es van repetir. El Santfeliuenc no va ser capaç de trencar l'espessor i el Masnou va imposar el seu joc al mig del camp. En el 66', Josele va pecar d'individualisme en un contraatac i, un minut més tard, Jordi Sánchez va rebre un servei en profunditat i el va aprofitar per afusellar el porter local Santi. Ni el gol va fer reaccionar els locals, que només van tenir un parell d'oportunitats de gol poc perilloses.

MASNOU1

SANTFELIUENC0

SANTFELIUENC: Santi, Nacho Ruiz, Alberto, Dani Ortiz, Gerard Rovira, Tena, Álex Bolaños, Édgar (Maldonado, 70'), Éric Pacheco (Cano, 60'), Josele i Faura (Gordillo, 78'). MASNOU: David Pociello, Jose, Rueda, Rubén Martínez, Reina, Jonathan Ferreira, Peque (Alfredo, 90'), Ñito, Éric Blasco (Lucho, 65'), Jordi Sánchez (Geri, 82') i Aitor. GOLS: 0-1 (67') Jordi Sánchez. ÀRBITRE: Bertomeu Garcia.T.G.: Als locals Édgar i Éric Pacheco, i als visitants Jose, Rueda, Jonathan Ferreira, Peque i Éric Blasco. PÚBLIC: Uns 300 espectadors.