3a divisió FEF

L'empat és insuficient

Putxi, expulsat (47'). Tot i jugar gairebé tota la segona part amb un futbolista menys, el Manlleu va disposar de més ocasions de gol

CERDANYOLA0


MANLLEU0


Repartiment de punts entre el Manlleu i el Cerdanyola en un duel igualat que no va satisfer cap dels dos equips. Sense un dominador clar, els visitants van crear les dues primeres ocasions del partit, tot i que sense generar gaire perill. Els locals van reaccionar i van començar a crear perill en les botes d'Iván Fernández i de Gely. Putxi, el millor del Cerdanyola, va desaprofitar dues ocasions clares, la segona amb una gran intervenció de Barragán. En la segona meitat, Putxi va ser expulsat de seguida i el Manlleu es va quedar amb un home menys. Quan semblava que els del Vallès Occidental anirien a totes aprofitant la superioritat numèrica, van ser els osonencs els que van jugar millor i van disposar de bones ocasions per marcar en el tram final del partit. Però com en tot el duel, la bona actuació dels dos porters va fer que el marcador no es mogués.

MANLLEU: Barragan, Ot, Archi, Fran Erencia, Ramon Masó, Putxi, Iván Fernández (Uri, 88'), Gely, Manel Sala, Sergio Ginés i Marc Francolí. CERDANYOLA: Coca, Osuna, Uri Serra, Marc Garcia, David López, Edu Soler, Guillem Creus (Ramon, 73'), Montilla (Peke, 80'), Quim Solano (Alan Ávila, 64'), Oriol Molins i Puchi. ÀRBITRE: Castaño Coso. T.G.: Als locals Archi, Fran, Erencia i Sergio Ginés, i als visitants Guillem Creus, Quim Solano i Alan Ávila. T.V.: Al local Putxi (47').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)