La Pobla goleja el Cerdanyola i ja albira la zona d'ascens

Ratxa victoriosa. Els tarragonins només han perdut un partit en la segona volta

LA pobla MAF.4

cerdanyola0

CERDANYOLA: Coca, Osuna (Ivan Serrano, 46'), Uri Serra, Marc García (Suli, 70'), David López, Edu Soler,  Ramón, Montilla (Peke, 46'), Alan Ávila i Oriol. LA POBLA DE MAFUMET: Manzano, Iglesias, Via, Del Moral, Miquel Ángel Ramirez, Vadillo (Diakite, 77'), Kike Tortosa (Bertomeu, 66'), Bueno, Iván Aguilar (Abel Rita, 73') Roca i Oribe. GOLS: 0-1 (14') Ivan Aguilar. 0-2 (38') Victor Oribe. 0-3 (45') Vadillo. 0-4 (76') David López en pròpia porta. ÀRBITRE: Calle Martínez. T.G.: Als locals Coca, Marc García, López; als visitants Iglesias, Via, Del Moral, Ramírez, Bertomeu i a l'entrenador Ivan Moreno. T. V.: Al local Serrano (87'), doble groga. COMENTARI: Càstig dur per a un Cerdanyola que no va tenir el seu dia i va veure's superat per una Pobla molt encertada davant de porteria. Els homes d'Ivan Moreno van avançar-se ben aviat en el marcador en una acció personal d'Aguilar (14'). Abans del descans, Oribe (38'), amb un xut des de la frontal, i Vadillo (45'), van liquidar el matx. En el segon temps, els del Vallès Occidental, poc intensos i desdibuixats, van ser incapaços de reaccionar i van acabar encaixant el quart i definitiu gol, obra de David López en pròpia porteria. Amb la derrota, el Cerdanyola s'apropa a la zona perillosa de la taula mentre que la Pobla segueix amb la seva ratxa triomfal (quatre triomfs en els darrers cinc partits).