Territorial

Pas en fals del Girona B a casa

Insuficient. L'Avià va estar millor en la primera part, a favor de vent, i el filial es va posar les piles massa tard en la segona

AVIÀ0

GIRONA B0

En un partit marcat pel fort vent, el Girona B va deixar escapar dos punts preciosos en la lluita per a la segona posició. El filial gironí va anar a remolc de l'Avià en una primera meitat on el vent va bufar a favor dels visitants i, després del descans, els de Miquel Àngel Muñoz no van saber llegir prou bé el partit i quan es van adonar que el que calia era posar-hi molta més intensitat i fe, el rellotge havia volat i hi havia poc marge.

Els primers 45 minuts van ser de l'Avià. Els barcelonins haurien pogut fer de seguida el 0-1, però Trulls no va saber resoldre un u contra u i després de driblar Quinti va rematar al pal. Poc després, Àlex gairebé va fer un gol olímpic (9'). El Girona B va arribar poc a l'altra àrea i en l'única acció clara, Marc Coll va tenir bons reflexos després d'una rematada d'Arjona (19').

Només de començar la segona part, el travesser va evitar l'1-0 en una falta llunyana de Gumbau (49'). Semblava que tot cauria pel seu propi pes, però no. El Girona es va enfarfegar en un joc estèril i poc precís i els locals no van trobar el camí. En el tram final, però, l'equip va fer un pas endavant coincidint amb l'entrada de Gerard Muñoz i un augment del ritme. El davanter va tenir dues ocasions claríssimes que Marc Coll va salvar (78' i 81'). I l'Avià va acabar demanant l'hora per l'empenta local, massa tardana.

GIRONA B: Quinti; Bonmatí, Rovirola, Mas, Bigas; Vivi, Gerard Herrera (Gumbau 46'), Litus (Serramitja 46'), Joan Pons (Fran 82'); Arjona (Dembo 62') i Aumatell (Gerard Muñoz 76'). AVIÀ: Marc Coll; Boltor, Cortizo, David, Torres (Aitor 83'); Àlex (Santa 76'), Revilla, Gerard Enrich, Noguera (Armengol 88'); Trulls (Salla 62') i Marcelo (Yoni 62'). ÀRBITRE: Hernández Cacho. T.G.: als locals Pons i Rovirola, i al visitant Noguera. T.V: cap. PÚBLIC: Uns 200 espectadors al municipal de Vilablareix.