3a divisió FEF

Festival golejador a Les Grasses

Carlos Cano, protagonista. El davanter, amb un ‘hat-trick', torna a apropar el conjunt blanc-i-blau a la zona de privilegi i deixa el Castelldefels, de nou, mirant amb el retrovisor

castelldefels3


santfeliuenc5


Li costarà, al grup de set equips que opten a la promoció d'ascens, desfer-se del Santfeliuenc, que no vol deixar la lluita fins que la calculadora digui el contrari. Ahir va vèncer en un festival de gols en el duel del Baix Llobregat amb un gran protagonista, el davanter Carlos Cano, que va capgirar el partit i va ser un dels grans artífexs dels tres punts locals.

El Castelldefels, que amb la derrota deixa la tranquil·litat que havia viscut les darreres setmanes envers el descens, es va trobar amb un penal en el 29' aprofitat per Álex Cano. Amb el marcador en contra el Santfeliuenc es va llançar a l'atac amb decisió i Carlos Cano en el 43' va encetar el seu idil·li amb el gol després de resoldre dins de l'àrea una acció que va tenir més d'una rematada a porta.

Després de la represa el guió es va repetir. El Castelldefels es va avançar mitjançant un gol de Gilberto (52') en una jugada individual. Els grocs només van poder assaborir la victòria 30 segons perquè altra vegada Carlos Cano va aprofitar una centrada per restablir les taules a l'electrònic. El gol va afeblir la fortalesa moral dels homes de Lluís Albesa. El Santfeliuenc va aconseguir el domini i va comptar amb la col·laboració d'una defensa visitant bastant tova. En el 74' Éric Pacheco va resoldre amb gol en un llançament ras i centrat que havia nascut en una combinació amb Carlos Cano. I el hat-trick de l'exdavanter del Vista Alegre va arribar en el 79' amb una centrada de Nacho Ruiz que va culminar Cano amb una rematada espectacular. El Castelldefels va renéixer en el 84' gràcies a un gol de Sergi Pastells però un minut més tard Álex Bolaños va tancar el partit des del punt de penal.

SANTFELIUENC: Cantero, Nacho, Alberto, Joserra (Dani Ortiz, 73'), Rovira, Tena, Maldonado (Peralta, 76'), Bolaños, Cano, Josele i Édgar (Pacheco, 67'). CASTELLDEFELS: August, Roselló, Martínez, Uri, Camps, Jorge Sánchez, Álex Cano, Cortés (Sergio Prieto, 65'), Jimmy (Pastells, 55'), Gilberto i Epitié. GOLS: 0–1 (30') Cano, de penal. 1-1 (43') Cano. 1-2 (52') Gilberto. 2-2 (53') Cano. 3-2 (74') Pacheco. 4-2 (79') Cano. 4-3 (84') Pastells. 5-3 (85') Bolaños, de penal. ÀRBITRE: Martín Varas. T.G.: Als locals Joserra i Édgar, i als visitants Cortés, Roselló i Lluís Albesa (entrenador). PÚBLIC: Uns 400 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)