3a divisió FEF

El porter Damià esgarrapa un punt per a la Rapitenca

Domini visitant. El Masnou va tenir més ocasions, però no va aconseguir desfer l'empat

masnou0


Rapitenca0


RAPITENCA: Damià, Ivan Munta (Gasparín, 46'), Mauri, Javi Ortega, Julio, Cristian Bertomeu, Raúl Teixidó, Martí, Pino (Pol Bladé, 76'), Alexis i Marc Vernet (Páez, 46').

MASNOU: Pociello, Héctor, Rueda, Martínez, Reina (José, 64'), Jonathan, Peque, Ñito, Ferran Alabau, Jordi Sánchez (Pere Olivé, 60') i Aitor (Èric, 76').

ÀRBITRE: Calle Martínez. T.G.: Als locals Vernet, Bertomeu, Mauri, Alexis i Gasparín, i al visitant Ferran Alabau. T.V.: Directa al local Raúl Teixidó (71').

COMENTARI: Les intervencions del porter Damià li van servir ahir a la Rapitenca per esgarrapar un punt contra el Masnou, que va tenir més ocasions. L'empat manté la Rapitenca en zona de descens i el Masnou, a sis punts del pou. Les primeres ocasions visitants ja van tenir com a protagonista Damià, que va desviar les rematades de Peque, Alabau i Jordi Sánchez. El Masnou va abaixar la intensitat i la Rapitenca va anar apropant-se a la porteria rival. Alexis ho va provar amb un xut alt i Raúl Teixidó, amb una rematada creuada. A l'inici de la segona part també va ser el Masnou el que va buscar el gol, però ni Alabau ni Aitor van estar prou fins. L'ocasió més clara de la Rapitenca va ser un xut de Pino després d'una bona triangulació. En el minut 71, Raúl Teixidó va ser expulsat i, a partir d'aquí, la Rapitenca va fer una passa enrere i va esperar al contraatac. Les poques ocasions fins al final van ser dels visitants.

H. SUBIRATS

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)