El Vilassar encara no ha llançat la tovallola

Ajustat. Un gol de Peque en el minut 88 va sentenciar el Cerdanyola

Vilassar1

Cerdanyola0

CERDANYOLA: Coca, Osuna, Marc Ahufinger, Marc García, David López, Turu (Guillem Creus, 61'), Ramón, Edu Soler, Solano, Puchi i Peke (Uri Serra, 73'). VILASSAR DE MAR: Imanol, Adri, José, Peque, Edu Camps, Edu Domingo, Mendoza (Juan Roldán, 77'), Galeano, Jalow, Vives, Ricki (Bangoura, 86'). GOLS: 0-1 (88') Peque. ÀRBITRE: Ferrero Mansilla. T.G.: Als locals Osuna i Edu Soler, i als visitants Mendoza, Jalow, Vives i Bangoura. COMENTARI: La tercera és la bona. Després d'un empat i una derrota, el nou tècnic del Vilassar, Toni Romero, va poder celebrar un triomf que manté el seu equip enganxat a la lluita per la permanència, tot i que encara tingui molta feina a fer. Els maresmencs van imposar-se per la mínima al Cerdanyola, en un partit igualat, en què no hi va haver gaires ocasions. La més clara de la primera part la van tenir els visitants amb una doble rematada que, entre el pal i Coca, va acabar en no res. En el segon temps, la tònica no va canviar, tot i que el Cerdanyola va pagar el desgast físic dels 51 minuts jugats dimecres passat contra l'Europa. Això sí, els vallesans van inquietar Imanol en el minut 69, en una bona combinació entre Peke, Quim Solano i Puchi que no va reeixir. Just quan semblava que el partit acabaria empatat, els visitants van trobar la recompensa amb un gol de Peque (88'), que va aprofitar un mal refús de la defensa per batre Coca.