3a divisió FEF

Miguel López, renovat

3a divisió. El Masnou va anunciar ahir un acord amb el tècnic perquè continuï comandant l'equip maresmenc la temporada vinent

Miguel López també serà el tècnic del Masnou la temporada que ve. El club del Maresme va anunciar ahir l'acord amb l'entrenador, malgrat que l'equip afronta el tram final de la temporada amb la permanència encara per resoldre. La voluntat del Masnou, però, és “mostrar la màxima confiança en el seu projecte a llarg termini, sigui quina sigui la categoria en què el principal equip de la entitat es trobi la temporada vinent”. El club maresmenc està satisfet amb la trajectòria de l'equip amb Miguel López a la banqueta –afronta els sis últims partits de lliga en la setzena posició, amb cinc punts de marge respecte a la zona de descens– i amb la feina feta pel tècnic. Miguel López, de 48 anys, va arribar l'estiu passat al Masnou després de tancar la seva segona etapa al Santboià. Abans, havia dirigit equips com el Manlleu i el Prat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)