3a divisió FEF

Miguel López: “Simplement no estem encertats de cara a porteria”

3a divisió. L'entrenador, que va renovar ahir amb el Masnou, confia en la recuperació del seu equip pel bon joc i la bona feina que estan fent

El preocupa a Miguel López la ratxa del seu equip (2 punts dels últims 15), però confia en la seva recuperació. La falta d'encert a la porteria contrària és el principal motiu pel qual explica que el seu equip no s'ha endut més botí de partits propicis, com ara contra la Rapitenca i la Grama.

“Simplement no estem encertats de cara a porteria. La segona volta està sent francament bona, però els resultats no surten bàsicament per aquest encert en moments puntuals”, afirma l'entrenador, que defensa l'actuació dels seus: “Excepte contra l'Ascó, en qualsevol de les altres derrotes hem tingut opcions d'endur-nos més botí.”

Renovació

Queden sis partits i el calendari no afavoreix gaire el conjunt maresmenc. És a cinc punts i els dos pròxims partits són contra el líder, la Muntanyesa, i el segon classificat, el Cornellà. “A la primera volta vam treure quatre punts d'aquests dos partits així que haurem de jugar-los, és clar”, diu l'entrenador.

Miguel López també serà el tècnic del Masnou la temporada que ve. El club del Maresme va anunciar ahir l'acord amb l'entrenador, malgrat que l'equip afronta el tram final de la temporada amb la permanència encara per resoldre. La voluntat del Masnou, però, és “mostrar la màxima confiança en el seu projecte a llarg termini, sigui quina sigui la categoria en què el principal equip de l'entitat es trobi la propera temporada”. El club maresmenc està satisfet amb la trajectòria de l'equip amb Miguel López, que va arribar l'estiu passat al Masnou després de tancar la seva segona etapa al Santboià. Abans, havia dirigit equips com ara el Manlleu i el Prat.

LES REACCIONS

La segona volta està sent francament bona, però els resultats no surten bàsicament per la falta d'encert en moments puntuals
Estic satisfet amb la feina de l'equip perquè estem treballant bé. Només falta l'encert
Miguel López
entrenador del masnou
Excepte el partit de l'Ascó, en qualsevol de les altres derrotes vam tenir opcions d'endur-nos més botí del que al final ens vam endur
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)