3a divisió FEF

El Cerdanyola suma un punt valuós a les Grases

Empat just. Josele (32') va avançar el Santfeliuenc i Puchi (61') va empatar

Empat just entre una de les revelacions de la lliga, el Santfeliuenc, i un necessitat Cerdanyola. Els vallesans van sortir amb més decisió, però el Santfeliuenc va marcar en la primera acció clara. Josele va trencar la defensa i es va plantar sol davant Coca, a qui va batre en la seva sortida desesperada. El Cerdanyola amb el marcador en contra va seguir insistint. Després de la represa els locals van estar a punt de fer el segon. El Cerdanyola va apujar el ritme i es va trobar amb un penal a favor per unes mans dins l'àrea de Nacho Ruiz. Puchi no va desaprofitar el llançament. Abans d'acabar, els dos equips van poder marcar.


cerdanyola1


santfeliuenc1

SANTFELIUENC: Santi, Marcos López (Nacho Ruiz, 46'), Alberto, Joserra, Dani Ortiz, Tena, Maldonado, Álex Bolaños, Iván Peralta (Faura, 73'), Josele i Éric Pacheco (Édgar, 61'). CERDANYOLA: Coca, Suli, Ahufinger, Marc Garcia, David López, Montilla (Turu, 46'), Peke (Guillem Creus, 73'), Oriol Molins, Quim Solano, Ramon i Puchi (Uri Serra, 83'). GOLS: 1-0 (32') Josele. 1-1 (61') Puchi, de penal. ÀRBITRE: García Fuster. T.G.: Als locals Marcos López, Nacho Ruiz i Josele, i als visitants Suli i Marc Garcia.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)