3a divisió FEF

La Muntanyesa no té aturador

Premi a la insistència. Els de Nou Barris es desfan d'un Masnou poruc i excessivament defensiu amb gols de Poves (28') i Nils (68')

CD MASNOU0


MUNTANYESA2


La Muntanyesa continua el seu rumb imparable a tercera i es mantindrà una jornada més al capdamunt de la categoria en vèncer el Masnou per dos gols a zero. Els locals, abocats a l'atac des de l'inici, van haver de superar l'entrellat defensiu que va plantejar l'equip rival, excessivament replegat al llarg dels 90 minuts. Els de Nou Barris van acceptar el repte i van saber trobar espais entre línies que van obligar Pociello a lluir-se en diversos intents. Abans de la mitja hora, Poves va fer l'1-0 amb una rematada de cap davant la sortida del porter. L'expulsió de Rueda (29') va deixar molt tocat un Masnou més pendent de no encaixar gols que de marcar. Després de la represa, la Munta va seguir posant setge a la porteria contrària fins que una sortida en fals de Pociello la va aprofitar Roland per cedir la pilota a Nils, que només va haver d'empènyer-la per segellar el triomf del líder.

MUNTANYESA: Tato, Amantini, Ferran, Borges, Aleix, Rubén, Silver, Escabros, Poves (Rolan, 59'), Toni (Dani, 61') i Nils (Josua, 75'). CD MASNOU: Pociello, Héctor, Sergio, Ruben, Jonathan Reina, Jonathan Ferreira (Espinoza, 67'), Èric (Daniel, 65'), Ñito, Alabau, García i Sánchez (Valero, 57'). GOLS: 1-0 (28') Poves. 2-0 (68') Nils. ÀRBITRE: Molina Fernández. T.G.: Als locals Ferran i Escabros; i als visitants Héctor i Ñito. T.V.: Al local Aleix (78'), per doble amonestació; i al visitant Rueda (29'), per doble amonestació. PÚBLIC: Uns 1.000 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)