L'Espanyol B capgira un 0-2 i despenja l'Ontinyent

2a divisió B. La millora en la segona meitat dóna els punts al filial blanc-i-blau

ontinyent3

espanyol b4

ESPANYOL B: Pau, Nacho, Aitor (Joan, 45'), Héctor, Raillo, Caballé, Iván Sales (Pedro, 75'), Miravent (Mamadou, 53'), Borja, Xavi Puerto, Jairo. ONTINYENT: Jordan, Abenza, Ortega, Berna, Fernando Martín, Juanjo Pereira, Hermosa (Jornet, 74'), Cervera, Verdú, Nico (Mauro, 65'), Calvo (Dani, 84'). GOLS: 0-1 (10') Juanjo Pereira. 0-2 (21') Hermosa. 1-2 (44') Iván Sales. 2-2 (59') Mamadou. 3-2 (71') Iván Sales. 4-2 (79') Borja. 4-3 (88') Jornet. ÀRBITRE: Sr. Costas Soto. T.G.: als visitants Berna i Hermosa. PÚBLIC: mig miler d'espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque. COMENTARI: l'Espanyol B està recuperat de les dues últimes ensopegades i ho va certificar en la impressionant victòria contra l'Ontinyent. Els de Sergio González tenen la permanència ja assegurada, mentre que els de la Vall d'Albaida podrien ser equip de tercera divisió si el Mestalla guanya demà a Lleida. El filial blanc-i-blau es va sobreposar en un partit vibrant a un 0-2 en contra, obra de Juanjo Pereira (rematada de cap, 10') i Hermosa (21'). Abans del descans, però, Iván Sales va empatar i Mamadou, en un córner, va fer el 3-2 (59'). Un quart d'hora després, Sales va fer el doblet a passada de Jairo i l'Espanyol va acabar sentenciant amb Borja (79'), encara que hi va haver temps per a l'emoció pel gol de Jornet.