2a divisió FEF

L'Hospi, fora de la promoció amb una derrota inesperada

2a divisió B. Un penal fallat per Aridai i uns minuts de desconnexió van trair els riberencs

L'HOSPITALET1

CONSTÀNCIA2

CONSTÀNCIA: Perales, Óscar, Connor, Joel, Calonge, David (Gurri, 58'), Campoy, Jaime, Rubén Carreras (Víctor, 71'), Mateu Ferrer i Nico (Tito, 84'). L'HOSPITALET: Craviotto, Peque, Valentín, Viale (Canario, 55'), Moyano, Pol, Provencio (Quintillà, 66'), Lucas, Aridai (Akinsola, 65'), David Haro i Iban Salvador. GOLS: 1-0 (44') David. 2-0 (60') Campoy. 2-1 (73') Akinsola. ÀRBITRE: González Arévalo (Galícia). T.G.: Als locals Calonge, David, Mateu Ferrer, Jaime, Connor, Nico, Perales i Óscar; al visitant Lucas. PÚBLIC: Uns 150 espectadors. COMENTARI: El Constància, penúltim classificat, va deixar amb un pam de nas l'Hospitalet, que va tornar derrotat d'Inca. Bona part de culpa la van tenir uns instants de desconnexió dels de Kiko Ramírez i l'actuació del porter Perales, que es va erigir com a l'heroi del partit. I no només pel penal aturat a Aridai amb 0-0, sinó per les múltiples ocasions que va evitar quan l'Hospi va pitjar l'accelerador. La primera part va acabar amb un embolic dins l'àrea que va aprofitar David per avançar els locals. Després de la represa, Campoy va aprofitar una bona jugada col·lectiva dels seus per ampliar unes distàncies que Akinsola va retallar 13 minuts després. En la resta de partit, Perales va tallar totes les accions de perill d'un Hospi que va reaccionar massa tard.