El Cornellà empata i perd l'oportunitat de ser líder

3a divisió. L'equip del Baix Llobregat va marcar primer (22'), però després va quedar amb deu jugadors (55') i va encaixar l'1-1 en el tram final (82')

MASNOU1

CORNELLÀ1

El Cornellà no va poder aprofitar la derrota de dimecres de la Muntanyesa a Ascó i, en no passar de l'empat a casa ahir contra el Masnou, va perdre l'oportunitat de situar-se líder per primera vegada aquesta temporada. Malgrat tot, el Cornellà es manté ben situat, tercer a un sol punt de l'equip de Nou Barris. Per al Masnou, el punt aconseguit li dóna una mica d'aire a la zona baixa ja que li permet continuar fora de les places de descens, tot i que la seva situació és delicada. El partit va estar marcat per l'expulsió de Pep Caballé (55') per part de l'àrbitre, molt protestat pels locals, a partir de la qual el Masnou va millorar i va igualar en els últims minuts el gol que havien fet els locals en la primera part. Els locals Xemi i Israel es van haver de retirar per lesió abans del descans i, a l'espera de les proves definitives, podrien ser baixa en el tram final de la temporada.

El gol del Cornellà va ser fruit d'una bona jugada de combinació completada per Dani Martí (22'), en uns minuts en què cap dels dos equips podia controlar un partit obert i intens. En la segona meitat el panorama va canviar una mica després de l'expulsió de Pep Caballé. El Masnou va passar a dominar amb més claredat el joc i, malgrat que no disposava de grans ocasions, sí que era insistent en les seves aproximacions. Finalment, els maresmencs van trobar premi a la seva convicció atacant en una jugada culminada per Ñito, que va establir l'empat definitiu (82').

CORNELLÀ: Íñigo, Cazorla, Dani Martí, Martí Tapia, Israel (Guti, 21'), Luis, Manu (Didi, 82'), Pep Caballé, Óscar Muñoz, Xemi (Juvenal, 41') i Juli. MASNOU: Pociello, José (Geri, 82'), Reina, Rubén, Aitor, Jonathan, Peque, Héctor, Lucho (Eric Blasco, 46'), Ñito i Pere Olivé (Jordi Sánchez, 60'). GOLS: 1-0 (22') Dani Martí. 1-1 (82') Ñito. ÀRBITRE: Muñoz Baquero. T.G.: Als locals Dani Martí, Martí Tapia, Israel, Guti i Luis, i als visitants Aitor, José, Peque, Héctor i Rubén. T.V.: Dues grogues al local Pep Caballé (55'). PÚBLIC: Uns 800 espectadors.