El Masnou remunta contra un Santboià que acaba amb nou

Jordi Sánchez, bigolejador. Dos gols del davanter mantenen amb vida el Masnou

santboià1

masnou2

MASNOU: Pociello, Dani Fernández (Eric Blasco, 46'), Rueda, Rubèn Martínez, Jonathan Reina, Jonathan Ferreira, Peque (Pere Olivé, 76'), Héctor, Ferran Alabau (Gueri, 65'), Ñito i Jordi Sánchez. SANTBOIÀ: Hugo, Márquez, Carmona, Sergio Noche, Dani Iglesias, Libo (Pedro Bravo, 85'), Àlex Fernández (Kevin, 69'), Manga (Cristian Valle, 63'), Eloi Fontanella, Pedro Bilbao i Òscar. GOLS: 0-1 (41') Pedro Bilbao.1-1 (59') Jordi Sánchez. 2-1 (83') Jordi Sánchez. ÀRBITRE: Sánchez Arias. T.G.: Als locals Peque, Jonathan Reina i Jonathan Ferreira i als visitants Àlex Fernández, Kevin i Pedro Bilbao. T.V.: als visitants Sergio Noche (56') i Eloi Fontanella (73'), ambdós per doble groga. COMENTARI: Victòria molt soferta del Masnou contra un rival directe en la lluita per la salvació, el Santboià. La primera meitat va ser molt anivellada però la millor ocasió la va tenir el Santboià amb una volea des de la frontal d'Eloi Fontanella. Prop del descans i en els millors minuts locals va arribar el gerro d'aigua freda amb el 0-1 de Pedro Bilbao. Només començar la segona, Rubén Martínez va estar a punt d'empatar. L'expulsió de Sergio Noche va ser clau ja que en la jugada següent Jordi Sánchez va empatar. El Santboià va quedar amb nou per la segona groga d'Eloi Fontanella. El Masnou ho va aprofitar per fer el segon en el tram final. Centrada de Pere Olivé i rematada de Jordi Sánchez al fons de la xarxa.