3a divisió FEF

El Cerdanyola ja toca la salvació

Taules a la Bòbila. L'equip vallesà deixa embastada la permanència després d'empatar contra el Palamós, que diu adéu al ‘play-off'

palamós1


cerdanyola1


El Cerdanyola ja pot respirar tranquil perquè ahir va sumar un punt contra el Palamós que deixa la permanència gairebé segellada. Si els vallesans ja tenen els deures pràcticament fets, els empordanesos van veure com les seves possibilitats de jugar la fase d'ascens s'esmunyien de forma definitiva.

D'entrada, el conjunt de casa va mostrar més fam que el bloc visitant. Així, no va trigar gens ni mica a obrir la llauna. L'encarregat de marcar l'1-0 va ser Quim Solano, que va rebre a la frontal de l'àrea i va batre Bartrina amb un xut potent, a la dreta del porter. Dos minuts després, el mateix davanter es va internar entre dos defenses que van interceptar la pilota. En el minut 17 va ser el torn d'Oriol Molins, però va rematar fora.

L'única ocasió clara del Palamós en el primer temps va ser un un contra un de Javi Revert amb Coca (33') que el porter va salvar. L'atacant visitant, això sí, es trauria l'espina poc després de la represa, quan va marcar el gol de l'empat aprofitant un refús (53'). Després els dos conjunts van tenir ocasions perilloses –Quim Solano i Puchi, i també Arimany–, però el resultat ja no va canviar.

CERDANYOLA: Coca, Marc Ahufinger, Ivan Serrano (Guillem Creus, 73') Marc Garcia, David López, Uri Serra, Ramón, Edu Soler, Quim Solano (Peke, 78'), Oriol Molins i Puchi (Osuna, 88'). PALAMÓS: Bartrina, Malo, Chicho, Morales, Subi, Marc Vila, Toni Cunill, Pugui, Ritxi Mercader (Dani Romero, 79') Arimany i Javi Revert. GOLS: 1-0 (12') Quim Solano. 1-1 (53') Javi Revert. ÀRBITRE: Pazo Mora. T.G.: Als locals Ahufinger, Marc García i Ramón; i als visitants Arimany, Pugui i Conill. PÚBLIC: Uns 350 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)