3a divisió FEF

L'Europa falla i el Masnou segella la salvació

Final deslluït. Els graciencs tanquen la temporada en la tercera posició

L'Europa va dir adéu a les possibilitats de ser campió en caure derrotat contra el Masnou i quedar relegat al tercer lloc. Els visitants, per la seva part, van obtenir un triomf de prestigi que els va permetre certificar la salvació i acabar el curs catorzens, la millor classificació del club a la categoria. En un mal primer temps dels locals, el Masnou es va avançar amb dos gols de dos exescapulats. Blasco, de xilena (25'), i Aitor (33'), de penal, van deixar encarrilada la victòria visitant en el primer temps. Després de la represa, els locals van sortir més endollats, però un gran Pociello i els pals van fer que el resultat no es tornés a moure.


MASNOU2


EUROPA0

EUROPA: Eloi Mir, Guillem, Alberto, Víctor Duran, Cuadras (Ramon Rovira, 46'), Javi Lara, Guzman (Camacho, 46'), Charly Ruiz (Marc Esteban, 46'), Cebri, Diego i Javi Sánchez. MASNOU: Pociello, Héctor, Rueda, Martínez, Reina, Jonathan Ferreira, Ñito (Pere Olivé, 84'), Peque, Blasco (Dani Fernández, 77'), Aitor i Alabau (Jordi Sánchez, 71'). GOLS: 0-1 (25') Blasco. 0-2 (33') Aitor. ÀRBITRE: Congost Larrosa. T.G.: Als locals Cuadras, Alberto, Víctor Duran, Cebri i Camacho, i als visitants Pociello, Peque i Èric Blasco. T.V.: Al visitant Rueda, directa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)