La Muntanyesa no perdona

Gran resultat. Els de Nou Barris aprofiten les ocasions i marquen dos gols a Paterna que poden ser definitius de cara al partit de tornada

MUNTANYESA2

PATERNA1

La Muntanyesa va aconseguir ahir un excel·lent resultat a Paterna, va marcar dos gols i té la següent ronda molt a prop. Els de Manolo González van sorprendre el seu rival durant una gran primera part, i a la represa van saber aguantar amb solvència l'empenta dels locals.

L'enfrontament va començar amb un total domini dels de Nou Barris. Al minut 8 l'arbitre va anular un gol a Ferran per un presumpte fora de joc, i poc abans, Nils havia gaudit d'una bona ocasió per inaugurar el marcador. Al minut 18, però, Poves no va perdonar i va aprofitar una centrada de Nils per fer de cap el 0-1. El Paterna només responia amb tímids atacs, i en ple vendaval visitant, Nils va marxar dels seus defensors per fer el 0-2 (31').

A la segona meitat, l'escenari va variar lleugerament, i els locals van sortir decidits a buscar l'empat. Al 52', els homes de Luis Escudero van reduir diferències gràcies a una falta llençada per Tello. El gol va esperonar encara més els de l'Horta, que van enviar una pilota al travesser. La bona actuació de Tato i la solidesa defensiva, però, van acabar deixant en un no-res l'intent de remuntada d'un Paterna que va reclamar penal per unes possibles mans d'Amantini. Al final, bon resultat per encarar la tornada amb garanties d'èxit.

PATERNA: Xenxo, Camacho, Venades, Rue (Pozo 46'), Edgar, Ribelles, Gabi, Tello, Alberto (Fran 76'), Pablo i Carlos Ramos (Casio 65'). MUNTANYESA: Tato, Amantini, Ferran, Borges, Aleix, Ruben, Silver (Toni Pérez 77'), Padilla, Poves (Roland 57'), Uri i Nils (Sascha 75'). GOLS: 0-1 (18') Poves. 0-2 (31') Nils. 1-2 (52') Tello. ÀRBITRE: Campos Salinas.T.G: Als locals Camacho, Venades, Edgar, Tello, Alberto, Pablo i Carlos Ramos, i als visitants Aleix, Silver, Uri i Nils.
Penso que el resultat és just. Hem tingut ocasions per fer el tercer. Ara toca rematar-ho
Manolo González
ENTRENADOR DE LA MUNTANYESA
El seu gol ha estat una errada nostra. És una pena perquè ens podíem haver emportat un més bon resultat de cara al partit de tornada