Girona

“Estic orgullós d'aquest equip”

Pablo Machín Entrenador del Girona

Sense temps d'analitzar el que havia estat la jornada amb tot el que havia passat en els altres camps, Pablo Machín va atendre els mitjans gironins amb l'alleugeriment que significava el triomf per 1-2 al Toralín, que, de moment, allarga la vida del Girona fins a l'última jornada de lliga. “Avui, hem donat un gran cop, però si ho mirem amb perspectiva, veurem que la reacció ve de lluny. Quan vaig arribar, vaig dir al vestidor que si hi crèiem tots plegats, arribaríem als dos últims partits amb possibilitats. I ja ho veieu: aconseguirem arribar a la darrere jornada ben vius. Potser no depenent de nosaltres mateixos, però amb moltes probabilitats de salvar-nos si guanyem el Deportivo.”

Pablo Machín estava radiant, però també tocava de peus a terra. Sap que s'ha fet una cosa extremadament difícil, però que cal rematar la feina: “Segur que contra el Deportivo ens espera un partit tan o més difícil que el d'avui a Ponferrada. Ells ja han pujat i, alliberats, segur que seran molt perillosos. Però espero que la nostra sobremotivació ens doni un plus i ens faci superiors.”

El tècnic nascut a Sòria es va desfer en elogis cap al seu equip: “Em sento orgullós d'aquest grup de futbolistes. Des que sóc aquí, s'han deixat l'ànima en cada partit i han tingut una actitud immillorable.” Machín es va recordar de tota la plantilla, no només dels que van jugar: “Aquí tothom està sumant. Els titulars, els que han sortit a jugar uns minuts, els que s'han quedat a la banqueta animant i els que s'han quedat a Girona. I al final hem tingut el premi que moltes vegades se'ns havia negat, però que, sense cap dubte, mereixíem.”

Machín va reconèixer que, durant la segona meitat i especialment en el tram final del partit, no tenia ni idea del que passava en els altres camps: “Ja hi havia prou tensió en el nostre partit! Però quan no et deien res des de la banqueta, ja em podia imaginar que els resultats no ens anaven gaire bé.”

El tècnic va introduir d'entrada un canvi de sistema: “Els equips ens feien mal pels laterals i també hem volgut jugar una mica amb la carta de la sorpresa. Ha sortit prou bé.” Machín va reconèixer que, després de l'1-2, va ser necessari fer-se molt forts a darrere: “Hem hagut de defensar el resultat amb ungles i dents. Però quan més falta ha fet treure l'orgull, l'esperit i el caràcter ha estat amb l'1-1. No ens hem enfonsat i hem reaccionat. L'1-1 havia estat una llàstima perquè poc abans havíem perdonat el 0-2.”

Tot i el gran partit d'Ortuño i Becerra, Machín va voler destacar el treball col·lectiu: “S'ho mereixen tots. El treball ha estat fenomenal.”

CONTRA EL DÉPOR

“Hem d'omplir Montilivi i viure una gran nit. La sobremotivació ens hauria de donar un plus”

PER FI SURT CARA

“Al final, hem tingut el premi que molts cops se'ns havia negat. L'actitud ha estat immillorable”

LA JORNADA

“Arribem ben vius a l'últim partit, que era un dels objectius. Poca gent hi creia, però nosaltres, sí”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)