Territorial

Pròxima parada, estació de Sants

Promoció d'ascens a 1a catalana. El Camprodon ja sap qui serà el seu rival en la promoció d'ascens a primera catalana. El Sants, segon classificat del grup 2, es creuarà en el camí dels del Ripollès, que disputaran la tornada a casa

El Camprodon ja coneix el seu rival en l'eliminatòria d'ascens a primera catalana. El Sants, un històric del futbol català, serà el rival del conjunt del Ripollès. El partit d'anada es jugarà aquest diumenge a Barcelona i la tornada, el cap de setmana vinent al camp de l'equip de la vall.

A l'inici de temporada ningú del club es plantejava l'objectiu de lluitar per les primeres posicions del campionat. Havien format una plantilla jove amb la intenció de completar un bon any. A mesura que anava avançant la competició, els resultats eren positius i ho van continuar sent fins a assolir el segon lloc final del grup 1de segona catalana darrere l'Escala. Pels de Camprodon, doncs, disputar la promoció ja és un tot un premi, és la recompensa a un gran treball.

El sorteig l'ha emparellat amb el Sants, un contrincant que ja coneix. “El diumenge al migdia el vam anar a veure sense saber que seria el nostre adversari”, explica el president, Joan Busquets. Aquest el defineix com un equip competitiu i difícil de batre, però assenyala que no renuncien a res: “Afrontem els partits amb moltes ganes i ens faria molta il·lusió pujar de categoria”, diu el màxim dirigent. De moment, el que han aconseguit ja és tot un èxit per un poble de tan sols 2.500 habitants com Camprodon. Ara toca disfrutar i intentar rematar-ho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)