Sabadell

La tensió i la calor posposen el desenllaç per a Viladecans

Fase d'ascens a 3a divisió. El partit d'anada a Ca n'Oriac, sense gairebé ocasions de gol, ho deixa tot obert per diumenge vinent

viladecans0


sabadell b0


Amb l'eliminació de la Muntanyesa i l'Europa, tant el Viladecans com el Sabadell B s'hauran de jugar entre ells l'ascens a un partit tant sí com no. El 0-0 d'ahir a Ca n'Oriac no va fer més que posposar el desenllaç de la lluita entre dos equips que ahir van ensenyar la seva cara més guerrera. Una xafogor de platja, cops, pilota dividida, pilotades llargues i xocs van predominar en un matx que, consegüentment, va tenir poques ocasions de gol. Només un parell i del visitant, l'equip que es va sentir més còmode amb aquest futbol.

El millor per als arlequinats és que van a la tornada sense haver encaixat. El Viladecans va fer seu el partit posant el perill a la porteria de Tienda bàsicament a pilota aturada. No va gaudir d'oportunitats gaire concretes però van ser els de Juan Camilo qui van trepitjar més perill. La gran ocasió va arribar al final del primer temps quan Rulo va etzibar un xut de falta al travesser per sobre de Tienda.

Menys perill encara

El Sabadell no va aconseguir el control de la pilota i sovint va llançar pilotes llargues on els davanters no aconseguien arribar. Però a poc a poc, el Viladecans deixava de tenir tant de perill. Nico va enviar amb un cop de cap la pilota a fora (66') i aquí es van acabar les ocasions per als dos equips. El filial va acabar més sencer el matx però ni va inquietar Jaume Albert.

ELS VESTIDORS

SABADELL: Tienda; Agus, Estellés (Luque, 70'), Noguera, Parera; Burgos, Aleix; Buba (Ranchal, 83'), Marçal, Jan (Egaña, 64'); i Estrada (Gallart, 70'). VILADECANS: Jaume Albert, Lavilla, Raúl, Pelegrín, Carlos Álvarez, Miguel, Aarón (Ruto, 74'), Martínez (Lerín, 80'), Nico (Doblas, 82'), Rulo (Triguero, 64') i Marcos (Morillo, 70') ÀRBITRE: Carmona Martínez. T.G.: Als locals Estrada, Burgos i Parera; als visitants Miguel, Pelegrín, Nico i Lerín. T.V.: Al segon entrenador local, Miquel Ezequiel (46'). PÚBLIC: Uns 500 espectadors al Municipal de Ca n'Oriac.
No és un mal resultat però tinc la sensació que hauríem pogut treure alguna cosa més
Juan Camilo Vázquez
entrenador del viladecans
Tal com ha anat el partit, el 0-0 ens sembla bon resultat. No hem tingut gairebé ocasions
Toni Rodríguez
entrenador del sabadell B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)