Territorial

Un centenari amb ascens

Ascens a 2a catalana. El Tordera aconsegueix pujar de categoria després de guanyar per la mínima el Sant Gregori al seu terreny de joc

tordera1


sant gregori0

SANT GREGORI: Donat, Montón, Alarcón, Rovirola (Yeto, 78'), Armengol, Comamala (Perelló, 58'), Oriol Carbó (Casals, 46'), Aitor, Pau Garcia (Font, 58'), Marc Roca i Albert Garcia (Manuel, 46'). TORDERA: Albert, Martín, Marc García, Dan, Cristóbal, Vega (Òscar, 83'), Bueno (Diallo, 50'), Álvaro, Gamonal (José Antonio, 64'), Galera i Cabrera (Jofre, 64'). GOLS: 0-1 (13') Galera. ÀRBITRE: González-Carrato Soriano. T.G.: A Donat, del Sant Gregori, i a Bueno, Jofre i Albert del Tordera. COMENTARI: El Tordera podrà celebrar el centenari amb un ascens a 2a catalana. El club torderenc es va imposar al Sant Gregori en la tornada de l'eliminatòria d'ascens per la mínima, i el 0-0 de l'anada fa que els groc-i-vermells facin el salt de categoria. Igual que en el primer partit, els defenses van mostrar un molt bon nivell i no es van veure gaires ocasions de gol. Al límit del primer quart d'hora de joc, el torderenc Galera va pentinar la pilota al fons de la xarxa i va fer pujar el 0-1, que va ser definitiu. El Sant Gregori ho va intentar fins al finalamb una mica més d'insistència, però el Tordera va ser capaç de resistir. En l'any del seu centenari, el Tordera aconsegueix un ascens després d'una bona temporada. El Sant Gregori no obté un premi merescut.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)