3a divisió FEF

Un gol olímpic d'Aleix dóna l'ascens al Sabadell B

Fase d'ascens a 3a divisió. El filial arlequinat, que jugarà per primer cop a tercera, va ser millor abans del descans però no va colpejar fins al 68'

SABADELL B1


VILADECANS0


El Sabadell va fer història ahir a Viladecans gràcies al seu filial, que jugarà per primera vegada a la seva història a categoria estatal. L'heroi de l'ascens va ser Aleix Domínguez, que va anotar el gol de l'ascens en un servei de córner directe. El Viladecans, molt més perdut que en l'anada i desbordat per la gran quantitat d'espais, va tenir poques oportunitats d'inquietar Tienda i, un any més, es queda a les portes de la glòria.

Els de Juan Camilo no van aconseguir contenir els atacs arlequinats, sobretot per la banda dreta, en què Agus va ser l'home més destacat. El de Barberà del Vallès va protagonitzar la jugada de més perill en una cavalcada des del propi camp servint una passada enrere rematada per Egaña a les cames d'un defensor (20'). El Viladecans, a banda d'un cop de cap de Nico dins l'àrea blocat per Tienda i un xut llunyà de Miguel, no va provocar gaire perill durant el primer temps, que va finalitzar amb una altra gran ocasió del Sabadell. Aquest cop la va fer avortar Jaume Albert volant en un xut dur d'Egaña a passada, de nou, d'Agus (34').

En el segon temps, es va veure menys futbol i menys ocasions a les dues àrees. Va començar a provar-ho des de la llunyania Carlos Martínez, però qui va encertar va ser Aleix (68'). Buba va provocar un córner que el sabadellenc va enviar directament a la xarxa al segon pal.

Els tècnics

Després del gol, els locals van posar setge a l'àrea rival i, fins i tot,van enviar una pilota al pal (Miguel, en el 81'). Però la reacció va arribar massa tard. Així, el Sabadell va aconseguir l'anhelat ascens i el Viladecans tanca una etapa amb Juan Camilo a la banqueta (està a prop del Santboià) sense el gran premi.

LES REACCIONS

VILADECANS: Jaume Albert; Lavilla, Pelegrín (Triguero, 70'), Carlos Álvarez, Raúl; Miguel, Carlos Martínez; Aarón (Edgar Doblas, 70'), Rulo (Sergio Iglesias, 60'), Montoya; i Nico. SABADELL B: Tienda; Agus, Estellés, Noguera, Parera; Burgos, Aleix; Luque (Buba, 63'), Egaña (Edu Ranchal, 79'), Marçal (Jan Lladó, 79'); i Gallart (Estrada, 74'). GOLS: 0-1 (68') Aleix. ÀRBITRE: Miguel Teruel.T.G.:Als locals Pelegrín, Montoya, Nico, Lavilla, Raúl, Edgar Doblas i Triguero; als visitants Burgos i Egaña. T.V.: Al local Carlos Martínez (89'), directa. PÚBLIC: Uns 700 espectadors al municipal de Viladecans.
Només puc felicitar els jugadors perquè es mereixen l'ascens. Hem treballat molt per aconseguir-ho
Toni Rodríguez
entrenador del sabadell
Estic molt agraït als jugadors. En els dos partits ens ha mancat aquell punt d'encert necessari
Juan Camilo Vázquez
entrenador del viladecans
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)