3a divisió FEF

3a divisió

Cerdanyola

Una peça aliena als canvis

Toni Carrillo afrontarà la setena campanya consecutiva a les files del Cerdanyola, equip al qual vol continuar consolidant a tercera

El tècnic és un fix en un projecte que ha anat evolucionant amb el pas dels anys i que la temporada que ve es renovarà a fons amb moltes cares noves

L'estiu del 2008 Toni Carrillo va agafar les regnes del Cerdanyola, un equip creat feia ben poc que conglomerava els clubs que hi havia a la ciutat vallesana. Llavors, quan ell va arribar, el conjunt verd-i-blanc militava a primera regional. Set anys després, el tècnic barceloní continua al peu del canó amb l'equip competint en una categoria estatal i un objectiu molt i molt clar: consolidar el bloc a tercera divisió després d'una primera temporada tancada amb èxit. Per fer-ho, l'aposta de l'entitat és molt clara. Cal mantenir Carrillo com a timoner, tot i que hi haurà molts canvis a la tripulació, ja que s'està duent a terme una renovació profunda.

Fer canvis quan toca i no estancar-se, de fet, és una de les claus que han permès al Cerdanyola anar superant categories les últimes temporades, tal com explica el tècnic barceloní. “Ja no queda ningú de quan vaig arribar el 2008”, diu Carrillo, que recorda com, d'entrada, li va costar acceptar la proposta del club vallesà: “Jo estava acostumat a dirigir projectes en categories superiors i no veia clar entrenar a primera regional. El president, Felipe López, em va presentar un bon projecte i ho vaig acceptar.” L'entrenador del Cerdanyola explica en què ha canviat tot des de la seva arribada set anys enrere: “A nivell d'entitat l'estructura ja era modèlica, amb una gestió molt professionalitzada, però el primer equip estava aturat en el futbol regional. El president em va donar tota la confiança perquè m'encarregués d'aquesta parcel·la i, amb la gran tasca de Sergio López a la secretaria tècnica, hem passat de tenir un conjunt de regional a un altre que lluita en una categoria tan bonica i apassionant com la tercera divisió.”

Adaptació a les circumstàncies

El Cerdanyola serà el curs que ve un bloc pràcticament nou, ja que només continuen set jugadors de la temporada passada. Tot plegat amb una idea clara: crear un perfil d'equip que s'adapti bé al camp on l'equip es desplaçarà a l'octubre, el municipal Les Fontetes, un feu més gran que s'està acabant de condicionar. “Un no es pot quedar estancat en coses que sempre han funcionat, cal canviar, provar coses”, afirma Toni Carrillo, que explica el perquè dels retocs en la plantilla: “Busco un perfil d'equip que sigui diferent, més polivalent, no vull que paguem el canvi de camp.”

Amb vista a la temporada que ve, l'entrenador barceloní espera una tercera divisió molt igualada, en què hi haurà molta emoció. “Serà un curs molt bonic i espero que el Cerdanyola salvi la categoria”, diu Carrillo, que hi afegeix: “No renunciem a res, serem ambiciosos i si podem quedar desens millor que si som dotzens.”

Cares noves
Carrillo tindrà una plantilla amb molts retocs.
13
incorporacions
ha fet fins ara el club: ha anunciat onze fitxatges i ha promocionat dos jugadors del juvenil.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)