3a divisió FEF

Ritmes molt diferents

3a divisió. L'Ascó, el Peralada, la Pobla i el Prat ja treballen, mentre que la majoria d'equips començaran la setmana que ve. El Terrassa s'hi posarà quinze dies més tard que els de la Ribera

Hi ha equips de tercera divisió que treballen des de principi de setmana, mentre que a altres encara els queden deu dies de vacances. La posada en marxa dels equips catalans de la categoria té ritmes molt diversos, des de l'Ascó, que s'entrena des de dilluns, fins al Terrassa, que no començarà la pretemporada fins al 28 de juliol. De moment, són quatre equips que ja suen. A més dels de la Ribera d'Ebre, el Peralada s'hi va posar dimarts i la Pobla de Mafumet i el Prat, dimecres. La majoria d'equips començaran les sessions de treball la setmana que ve, majoritàriament dilluns, dia d'arrencada de la pretemporada de l'Europa, el Manlleu, el Figueres, el Martinenc, el Sabadell B, la Muntanyesa, el Gavà i el Vilafranca. L'endemà s'hi posaran el Palamós i el Santfeliuenc. El dia 23 serà el torn del Castelldefels, el dia 25 hi haurà el primer entrenament del Masnou i el 28, el del Terrassa.

Miguel Rubio, tècnic de l'Ascó, l'equip més matiner, vol que el seu equip acumuli molta càrrega de treball i molt rodatge de partits amistosos per arribar amb intensitat a l'arrencada de la lliga. L'equip verd va estar molt a prop la temporada passada de disputar la fase d'ascens, i ara intentarà que l'objectiu no se li escapi.

Els estadis de l'Europa i el Castelldefels són objecte aquest estiu d'obres de reforma que condicionaran la pretemporada dels dos equips. El Castelldefels no podrà disposar dels Canyars fins a mitjan agost, mentre que l'Europa estarà més temps sense el Nou Sardenya. De fet, haurà de començar la lliga jugant com a local al camp municipal de Santa Coloma de Gramenet.

ELS PRIMERS

Miguel Rubio vol que l'Ascó tingui càrrega de treball per arrencar amb intensitat la lliga

REMODELACIONS

La pretemporada de l'Europa i el Castelldefels està condicionada per obres a l'estadi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)