3a divisió FEF

Les penes de l'equip pobre

3a divisió. El Cerdanyola, que va veure com la temporada passada li marxaven fins a set jugadors amb el curs començat, lluitarà per retenir una plantilla totalment renovada

Ser pobre, també en el futbol, és molt dur. Qui cregui el contrari, que ho digui al Cerdanyola, que la temporada va donar la baixa a fins a set jugadors, que li van marxar amb el curs començat. Aquest és un dels objectius que l'entitat vallesana vo evitar aquest curs, el segon, i el del seu arrelament, a la tercera divisió.

A la 2013/14, l'equip de Toni Carrillo va començar com un tro.En la jornada 7 era novè classificat, i havia guanyat al Nou Sardenya, tota una fita per a un debutant en la categoria. Però com sol passar, dels equips dèbils se n'aprofiten els més grans, i la direcció esportiva va accedir a algunes baixes per a jugadors que acceptaven ofertes superiors. La més sonada, la de Fernando Velillas al Badalona l'últim dia del mercat d'hivern. “Això s'ha d'acabar”, afirma Sergio López, màxim responsable de l'àrea esportiva i una de “les tres potes de l'entitat” –com diu ell– amb l'entrenador Carrillo i el president Felipe López. “Entenem que puguin marxar els jugadors que reben propostes importants de categories superiors, però pel que fa a altres casos també hem de mirar per nosaltres”, afegeix. “Som un club que compleix econòmicament el que promet fins l'últim mes; per tant també els podem exigir el mateix compromís als jugadors”, es defensa López.

Primers adéus

Sense haver signat l'alta federativa, el Cerdanyola, de moment, ha hagut de renunciar a dos homes que havien donat la seva paraula. Oriol Molins, que va fitxar pel Prat, i Dowi, que acabarà jugant amb la Muntanyesa de Toni Escudero. Això sí, el club s'ha reforçat molt bé amb el fitxatge de Melo Cortés, central procedent del Sant Andreu.

LES REACCIONS

Entenem que puguin marxar els jugadors que reben propostes importants de categories superiors
Som un club que compleix el que promet fins l'últim mes. Podem exigir el mateix als jugadors
Sergio López
director esportiu del cerdanyola
Però hem de mirar per nosaltres, perquè el curs passat podíem haver aconseguit millors resultats mantenint el bloc de l'inici

Més competència al Vallès Occidental

Amb un pressupost de poc més de 50.000 euros, el Cerdanyola busca jugadors del Vallès Occidental per poder ajustar al màxim les fitxes. De moment s'ha endut un grapat de jugadors del Mercantil de Sabadell (que va aconseguir l'ascens a divisió d'honor juvenil), com ara el migcampista Esteban Rubio, el porter Carlos Avilés i el central Raid Essaadi. També ha pescat en el Sabadell B, i se n'ha emportat Joan Egaña.

L'ascens del filial arlequinat a la categoria, però, ha afectat el Cerdanyola, que enguany té més competència en la categoria. D'aquesta manera, entre el Sabadell B, el Terrassa, el Rubí i el Cerdanyola són quatre els equips per a un mercat de jugadors, això sí, força extens. A primera catalana, s'hi afegeix el Montcada. “L'ascens del Sabadell B ens afecta en el sentit que hi ha un equip més de la zona, i nosaltres no podem anar fitxant per tot Catalunya, sinó que el nostre radi es redueix a aquesta zona”, reconeix Sergio López, que a banda de ser el director esportiu del Cerdanyola va ser un destacat exjugador de la comarca, i va passar per un grapat d'equips, entre els quals el Mercantil, el Cerdanyola, el Ripollet i el Montcada, del qual va arribar a ser el referent durant set cursos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)