Girona

“He guanyat experiència i em trobo millor”

Pere Pons. Migcampista del Girona

Pere Pons viu la seva tercera pretemporada amb el primer equip del Girona. El migcampista de Sant Martí Vell mirarà de tenir més continuïtat que en les experiències anteriors a Montilivi. De fet, la participació irregular de la temporada passada el va fer decidir a buscar un canvi d'aires, amb una cessió a l'Olot que li va anar de meravella. Al conjunt garrotxí, no es va perdre ni un partit des que hi va debutar, i va acumular més d'un miler de minuts en catorze jornades. “He valorat de manera molt positiva la cessió”, va comentar el de Sant Martí Vell. “Vaig acumular minuts, vaig guanyar experiència i em trobo molt millor. Ara, he d'intentar traslladar-ho a Montilivi.” El migcampista no ha parlat gaire a fons encara amb Pablo Machín–ja el va conèixer quan va tornar de la cessió a l'Olot–, però la primera impressió és bona: “M'ha dit que estava sorprès positivament amb mi, i que continuï així”, explica.

Pons torna a estar “molt il·lusionat” amb la temporada que començarà d'aquí a un mes. “Tinc moltes ganes de fer un bon any i de no patir com l'any passat.” De moment, toca treballar amb duresa: “Hem començat força forts, pels dies d'entrenament que acumulem, però és el que toca per arribar bé a la lliga.” Tantes sessions a Montilivi, sense estada de pretemporada, tenen el seu costat positiu: “Per nosaltres, estar aquí és bo. Com més a prop ens entrenem, millor. La qüestió és que el camp aguanti.”

Pere Pons, que va jugar nou partits de lliga en la seva estrena a segona A i deu en la temporada següent, recorda les anteriors pretemporades. “La primera, com que no n'havia fet mai cap d'aquest nivell, em va costar força. I en la següent, com que havíem fet el play-off, no vam fer gaire res.” Ara no hi ha excuses per no entrenar-se a plena intensitat. Diu que treballa “com un més, esperant l'oportunitat”, però prefereix que arribin reforços a la medul·lar.

TREBALL INTENS

“Hem començat força forts, però és el que ens toca per arribar bé a la lliga”

MACHÍN

“No hem parlat gaire, però m'ha dit que estava sorprès amb mi i que continuï”

A MONTILIVI

“Com més a prop ens entrenem, millor. La qüestió és que el camp aguanti”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)