2a divisió FEF

Tothom ja en marxa

2a divisió B. El Badalona, el Cornellà i l'Hospitalet es comencen a entrenar i ja no queda cap equip que no hagi començat el curs

Els nou equips catalans de segona B ja s'han començat a entrenar. Ahir els tres últims (el Badalona, el Cornellà i l'Hospitalet) es van posar en marxa i ja no queda ningú de vacances. Els de Kiko Ramírez van fer ahir una doble sessió al seu estadi, i els escapulats i els verds es van entrenar a la tarda.

Ja aquest cap de setmana està previst que comencin els partits de pretemporada per a la majoria d'aquests equips. Dissabte: Tamarit-Lleida (19 h), Prat-Sant Andreu (20 h), l'Escala-Olot (20 h) i Reus-Vila-real (20.30 h). L'Espanyol B ja es va estrenar el cap de setmana passat a Anglaterra, mentre que l'Hospitalet, el Badalona i el Nàstic debutaran la setmana vinent.

A tercera en comencen un grapat

A tercera divisió van ser vuit equips els que ahir van començar a suar. L'Europa, el Manlleu, el Figueres, el Martinenc, el Sabadell B, la Muntanyesa, el Gavà i el Vilafranca es van entrenar ahir per primer cop. En total, ja són més de la meitat dels equips que s'estan exercitant; el Peralada, l'Ascó, la Pobla de Mafumet i el Prat van començar la setmana passada. D'altra banda, avui s'activarà el Castelldefels i ja només quedaran el Masnou, el Terrassa i el Palamós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)