Sabadell

Un dèficit a pal·liar

Sabadell. Un sol gol en tres amistosos és el bagatge de l'equip arlequinat, que fins ara s'ha centrat en la solidesa defensiva. L'arribada del davanter que falta l'ha de fer créixer en atac

L'objectiu principal de la pretemporada és fer créixer un equip i polir els defectes que es vagin detectant per arribar a la primera jornada de lliga en condicions per competir. L'estiu del Sabadell avança i, de moment, el tècnic, Miquel Olmo, en fa una valoració positiva perquè té un equip conjuntat –el bloc es manté– que s'està mostrant sòlid en defensa, habitual primera preocupació dels tècnics, que prefereixen construir els equips des del darrere. Tot i això, Olmo és conscient que el seu equip té encara algun dèficit i, ara per ara, el més important és la falta de gol. Tot arribarà, assegura, però de moment el Sabadell ha marcat només un gol en els tres partits amistosos disputats, tots tres contra rivals d'inferior categoria. Primer, va guanyar per la mínima contra el Manlleu, de tercera divisió gràcies a una rematada d'Edgar a centrada de Collantes (0-1). Després, va caure derrotat al camp de l'Olot (1-0) i, dissabte passat, va empatar en l'estrena a la Nova Creu Alta, contra el Sant Andreu (0-0).

De fet, l'objectiu actual de la direcció esportiva del club arlequinat és, un cop enllestida la línia defensiva i el mig del camp, apuntalar l'atac amb un davanter centre. Com és habitual, trobar un golejador en el mercat no és fàcil, ja que hi ha molta demanda i no gaire oferta, i, a més, el 9 que arribi tindrà a la Nova Creu Alta la difícil missió de fer oblidar Aníbal Zurdo, màxim golejador del Sabadell la temporada passada amb 18 gols i actualment al Cruz Azul mexicà. Un dels grans objectius per reforçar la davantera arlequinada era el futbolista uruguaià del Betis Braian Rodríguez, però està a punt d'incorporar-se al Numància, que compartirà el cost de la fitxa amb el club andalús, que el cedeix al de Sòria.

De moment, l'atac del Sabadell està format per dos davanters centre més clars, com són Edgar Hernández i Raúl Tamudo, i jugadors amb més mobilitat i tendència a arribar des de la mitja punta o des de les bandes, com ara Aridai Cabrera, Manuel Gato, Juanjo Collantes i Sotan Tanabe.

ELS AMISTOSOS

Ha derrotat el Manlleu (0-1), ha perdut a Olot (1-0) i ha empatat amb el Sant Andreu (0-0)

BUSCANT DAVANTER

Fitxar un punta no és fàcil, ja que hi ha més demanda que oferta. A més, ha de fer oblidar Aníbal

UN MENYS

Braian, un dels objectius per reforçar l'atac, està molt a prop del Numància

Setmana intensa amb tres partits

El Sabadell afronta una setmana clau de la pretemporada, en què acumularà càrrega de treball i, sobretot, rodatge de partits. Després d'entrenar-se ahir a Sant Oleguer i de tenir avui una doble sessió de treball –al matí a Sant Oleguer i a la tarda a la Nova Creu Alta–, l'equip arlequinat s'enfrontarà dimecres al vespre amb el Nàstic a Tarragona. Dijous i divendres tindrà només entrenaments matinals i dissabte tornarà a disputar un partit amistós, a la Nova Creu Alta contra el filial del Vila-real. Al matí s'haurà entrenat, també a l'estadi. L'endemà diumenge es desplaçarà al centre d'alt rendiment de Sant Cugat per disputar-hi un altre partit, ara contra el Masnou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)