Girona

Les oportunitats creixen

Girona. L'escassa competència al mig del camp, pendent encara de fitxatges, fa créixer la confiança dels gironins Àlex Granell i Pere Pons

Pablo Machín explicava la setmana passada que els fitxatges que han d'apuntalar la plantilla del Girona arribaran amb desavantatge respecte als jugadors que, des del primer dia, han estat treballant, acumulant càrrega a les cames i assimilant conceptes tàctics. Al mig del camp, lloc que Quique Cárcel necessita reforçar com a prioritat, s'hi ha afegit l'absència d'Eloi Amagat, cridat a tenir protagonisme però que està treballant al marge del grup per fer net d'una lesió al pubis. Amb tantes absències, Pere Pons i Àlex Granell han vist de moment minvada la competència i ho han aprofitat per acumular molts minuts com a parella de pivots.

La continuïtat està permetent que els dos gironins guanyin confiança, i estan oferint un bon paper al mig del camp. “Ens va bé, perquè tenim més possibilitats d'acumular minuts i de ser titulars. Esperem gent, i ens vindran molt bé, però cadascú té el seu rol i lluita per tenir minuts”, apunta Pere Pons. El futbolista de Sant Martí Vell s'està adaptant a la posició de pivot defensiu, un pèl més endarrerit d'on solia estar. Granell valora el treball del seu company d'equip: “En Pere agafa molt de camp i, als que ens costa més fer-ho, ens dóna un cop de mà molt important.” L'exjugador del Prat va fer una molt bona acció en el 0-1 a Sant Adrià de Besòs; es va inventar una gran assistència en el 2-1 de Jaime Mata contra l'Espanyol, en el debut a Montilivi, i va completar una bona actuació contra el Llagostera, en què va provar un parell de xuts amb molta intenció des de fora de l'àrea.

Com més minuts jugues, més confiança agafes. Es nota també a l'hora d'agafar el ritme
Pere Pons
MIGCAMPISTA DEL GIRONA
En Pere és molt disciplinat, agafa molt de camp i, als que ens costa, ens dóna un cop de mà
Àlex Granell
migcampista del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)