Sabadell

Empat en plena dosificació

Sabadell. L'equip de Miquel Olmo, menys efectiu que en els últims duels, empata contra el Masnou el tercer amistós en cinc dies

EL MASNOU2


SABADELL2


Després de guanyar dimecres a Tarragona (0-2) i dissabte contra el Vila-real B (3-0), el Sabadell va completar ahir una setmana intensa, en què l'objectiu de Miquel Olmo era donar minuts a tots els jugadors, amb un empat contra el Masnou. L'alta efectivitat de l'equip maresmenc va sorprendre el Sabadell en la primera meitat. Héctor i Èric Blasco, de penal, van situar el 0-2. En la segona meitat, el Sabadell va dominar tal com havia fet en la primera, però li va continuar faltant encert en la rematada fins que Sotan, de cap en un córner, va marcar. Després, l'equip arlequinat va tenir més ocasions, tant abans de l'empat –en un altre córner– com després. Ahir, però, el Sabadell no estava tan efectiu com últimament.

SABADELL: Tienda, Agus (Cristian, 46'), Estellés (Carlos, 46'), Crespí (Eguaras, 74'), Víctor Espasandín (Riau, 46'), Sandro (Longás, 46'), Oriol (Aridai, 74'), Collantes (Pol, 74'), David Jiménez (Javi Hervás, 58'), Canario (Sotan, 46') i Ernest Forgas (Tamudo, 58'). EL MASNOU: Pociello (Marc Guillén, 46'), Lara (Alfredo, 46'), Dani Prieto, Èric Martínez, Guillem (Guti, 46'), Edu Domingo (Ciurana, 61'), Ñito, Héctor (Makaay, 61'), Èric Blasco (Marc Rodón, 46'), Adri (Edgar, 61') i Jonathan (Yuki, 46'). GOLS: 0-1 (3') Héctor. 0-2 (39') Èric Blasco, de penal. 1-2 (58') Sotan. 2-2 (76') Marc Guillén, en pròpia porteria. INCIDÈNCIES: Partit disputat al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)